Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysł] Serwer Teamspeak

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wpadłem na pomysł stworzenia serwera lub chociaż kanału serwowego do np Team Speak lub Ventrillo.

Moglibyśmy tam sobie porozmawiać, gadać.

Co o tym myślicie ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Serwery VT nie są drogie. Jednak, nie wiem czy tylko u nas, z kumplem jak gram w minecraft i gadam to czasem zlaguje, że tak powiem, ventrilo. Po tym trzeba zrobić reconecta na VT. Ale jak juz gramy w 6 w CS'a już nie ma czegoś takiego. Więc wg mnie do minecrafta lepszy TS, ale VT tańsze.

Opublikowano

Pomysł mi się podoba, tylko jeszcze czy wypali... przy 50 osobach w MC i TS'ie czy VT mogą być laggi ;d

Opublikowano

Można by było zrobić zbiórki na server głosowy.

Ja chętnie moge tam zapłacić sms'em lub przelewem pewną sumke ;]

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Po co płacić ? ; >

Możemy mieć kanał na Ts3 u moich znajomych, z gwarancją że nei padnie i za free.

IP: sanken.eu:9987

Kanał: MPC-Minecraft

hasło: mpccraft

dla moderatorów będzie osobny kanał na hasło

Opublikowano

Bor3k Może by zrobić jakieś ograniczenia ? Żeby te dzieci 10 letnie nie gadały przez TS, wbiłem na ts a tu jakieś neo piszczą...

Co to za kanał...

nasz kanał jest na samym dole i jest na hasło i narazie jest tam jedna osoba prócz mnei i to wyciszona wiec kanały pomyliłeś ^^

Opublikowano

Pomyślcie jeżeli administracja się zgodzi to czemu nie było by można pozyskać sponsora? Z taką ilością odwiedzin na forum nawet serwer VT2 100-200 slotów dostaniecie ...

Opublikowano

jak znajdziecie sponsora na serwer Ts czy tam VT (choc osobiście wole TS jako gracz CoD ^^) to tam będziemy chodzić ja narazie udostępniłem wam kanał stworzony dla MPC na który możecie wchodzić i który można dowolnei zmodyfikować (ilość pod kanałów hasła) wiec nie narzekajcie

najlepiej ponarzekać a samemu od siebie nic nei dać, ważne jest to że mamy gdzie wbić i rozmawiać a ilość podkanałów to nei problem

Opublikowano

Posiadam serwer Ventrilo 2.1 mały ping, zero lagów chętnie mogę przerobić pod Minecraft'a dla mpc.

Dawaj MINUSA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...