Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon

czxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ale jest zakaz wstawiania na MPC ma za duzo wirusów

jestem na 100% pewny ze dziala bo dzisiaj mialem 2 z hackiem i gadali ze maja gordona

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

pewnie bede zmienial ip jak z tego nie korzystam

tak trudno znaleźć ? gordon jest na glownej pewnie

O LOL !!!!!!!!!

zdjeli mi bana na gordonsys xD

a miaalem na ip

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jezu ludzie ogarnijcie się ! Tak ciężko ściągnąć Mozillę / Chrome ?

W 1 zdaniu niektóry robią tyle błędów, że można się załamać !

Gordona możesz pobrać tylko i wyłącznie z www.GordonSyS.net.

Obecnie na MPCForum jest zakaz umieszczania GCA.

Opublikowano

lol okazalo sie ze mialem bana na ip na 3 miesica (na gordonsys) i teraz wlasnie ten czas uplynal

dla cb mam zla wiadomosc wchodzac zeby pobrac gordona przerzuca mnie na platne pobieranie

moge dac ci link ale zeby pobrac loadera bedziesz musial zakupic mozliwosc pobierania na dzien za 0,49 euro zeby móc go pobrac

EDIT

a nie chwila moze da sie za free chwila

EDIT

wyslalem Ci ;linka na pw ale pobierasz na wlasna odpowiedzialnosc bo ta wersja jest bardzo zawirusowana

oto scan tego hacka

To jest ukryta treść, proszę

az polowa to wirusy...

sygnatura_old.png

Opublikowano
GSYS has been downgraded to vBulletin v3.8.6

with a old/new outfit and new themes.

Gordon CA 1.5.2 is undetected again!

You need to download the newest version of GSYSLoader to use the hack. Only download from official mirrors.

Market Section is Closed 'til further notice!

Tyle wiemy ze strony gordona, czyli mają jakiegoś hacka

Opublikowano

ariss gordon dziala lecz ja sam wole nie testowac na gordonsys mozna pobrac najnowsza wesje.

moge dac Ci linka ale pbierasz na wlasna odpowiedzialnosc tak jak up bo 50% to wirusy

ja jak tylko pobralem moj antywirus mi wyswietlil czy ma usunac wirusa wiec nie radze pobierac

w sumie gordon nas cos klamie bo na stronie dali scana i tam ma 28% zawirusowania a ja przesskanowalem i ma 50% wiec cos szykuja (dolaczam sie do teorii spiskowej xD)

sygnatura_old.png

Opublikowano

Ja nie gram na hackach więc też nie mam zamiaru narażać mojego konta na utratę, przez bana czy keyloggery... Jak chcą hackować to neich ryzykują...

Opublikowano

dobra czxx otrzymal juz ode mnie link do pobrania gordona i chyba mu dziala bo podziekowal xD

wiec temat do zamkniecia

sygnatura_old.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...