Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Z Messagerem

kamil_77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam ostatnio (3 dni) problem z moim Messagerem. Chodzi o to że nie wyświetla mi niektórych osób że są online kiedy grają, jest to o tyle dziwne że niektórych wyświetla, niektórych nie.

Co mam zrobić? Usuwałem ich, dodawałem ponownie i nic.

Polecą + lub - jak kto woli.

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Fajnie przeczytałeś temat. Mam tak od 3 dni. Żadne relogi nie pomagają... <_<

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

ja miałem identycznie to samo ale dawałem reloga i było lepiej ;p porostu nie załadowywuje Ci friendly przy logowaniu ;]

a jeśli to nie pomaga to zrób reinstal :)

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Ja mam tak caly czas .. Gdy wbijam na CA ,i sie loguje niemam znajomych dopiero gdy zagram na jakies mapce i juz jest wszystko Ok .

- albo moze dostales bana na messenger ?

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Czy to na pewno pomoże? Bo jakoś ostanio czasu na CA za bardzo nie mam a godzinka mniej na CA to duża starta jak dla mnie xD

EDIT: Ja gram mapki i nic. Chodzi o to że 3-4 Friendów się nie pokazuje, nie wiem dlaczego...

sygnanampc2.png

Opublikowano

Być może stało coś co się z plikami w combacie.

zrób reinstala lub pobierz odnowa go.

Nie wiem jak tak nie miałem

82okudikph2w_t.jpg

sygna by me

Jeżeli pomogłem... KOPSNIJ Plusa xD

Opublikowano

Dobra dzisiaj w nocy zrobie reinstal i napiszę co i jak. Narazie prosze nie zamykać.

sygnanampc2.png

Opublikowano

Normalne .

Spotkałem się z tym już nie raz .

Dzieje się tak przeważnie wtedy kiedy gracze są na innych channelach .

Np ja byłem na Platinium kolega na Brawo .

Był online a w oknie klanu nie.

Wystarczyło iż zmienił channel.

9368_gold.png

Opublikowano

Ja natomiast miałem tak, że w messengerze było widać 2 osoby online z klanu, a w zakładce Clan nie.

J/w normlane, reinstall spróbój.

Opublikowano

ja tak mam jeśli podczas logowania wyskoczy error ale normalnie zaloguje .. i wtedy jest mesengeger bug poprostu klika sie anuluj zamiast od nowa logniecia sie moze o to chodzi ;p

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like