Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Em2 I Farmbotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem:

Odpalam em2 w darmowych godzinach, daję uruchom grę, odpala się ale zaraz potem się zawiesza i nie da się nic zrobić. Przeinstalowywałem grę z 2 razy.

A co do farmbota to czytałem te 2 tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/171696-download-farmbot-wszystkie-opcje-spolszczone-prawidlowo/

http://www.mpcforum.pl/topic/169437-tutchinski-farmbot-jak-odpalic/

Wszystko byłoby ok, ale do logowania wpisuje id i hasło: test (tak jak tam podali).

A farmbot nie działa.

Bardziej zależy mi na wyjaśnieniu problemu z em2.

Jeżeli pomogłem daj -

Opublikowano

To ze em2 ci nie dziala to bylo wiele o tym tematow a to z farmbotem to juz te pasy nie dziala ladne pare miesiecy i wgl farmbot jak i em2 sa platne

Tesco dla ciebie badziewie

Opublikowano

No może i było, ale ja jakoś na nie nie natrafiłem, a czymś takim raczej mi nie pomożesz. Więc jeśli mogę, prosiłbym linka do tego tematu.

Jeżeli pomogłem daj -

Opublikowano

Eh... Nie chciałem zakładać nowego tematu. Znowu odświeżę. Więc drugi raz opiszę problem: z niewiadomych przyczyn em2, zawiesza się zaraz po tym jak daję żeby włączył grę. Odpala się okno z metinem i właśnie w tym momencie em2 się zawiesza. Po prostu w oknie metina nic nie da sie zrobić. Jednym słowem: zawiecha. Robiłem reinstall metka, ściągałem całkowicie nowego em prosto ze strony... Co jeszcze mogę zrobić, by em w końcu zaczął działać normalnie?

Jeżeli pomogłem daj -