Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] . Prosze Sie Wypowiadac Co Do Surybm Na Poli.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc. jak wiecie wczoraj sie pytalem;p co do poli itd.. sura bm i tak mam juz eq takie : wyzywka+7 fms+8 sr 23 kd smierci+3 i spalone;/ pieciokatna7 naszyjnik 1k bransa 1k ebo+7 [ planuje+8 kupic/zrobic ] zbroja +7 od 34lvl 1.5k pz i planuje jeszcze dokupic buty 1k pz . ;] obliczyłem razem ze z pz bez bonu mam 3.5k na 34lvl i z eq okolo 8.5-9k hp bede miał i mam zamiar podexpic sobie bufa do 20lvl i tutaj pytanie co lepiej zrobic pierwsze na m1 pomoc czy błogo ? . i czy moj fms wystarczy do poli ? .

i jeszcze gdy zamienie sie w marmur a wczesniej wezme ducha . to czy to cos zmieni? marmur sie zbuguje czy cos ? .

co daje poli na 1 a co np na 5 ? . bo nie wiem czy mam czytac bo ja chce tylko do 40+ wyexpic sie i czytac ku przez jakis czas;] .

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

odpowie ktos ? . wiem ze jeden pod drugim . ale zaraz moj temat zniknie w stosie spamu ;] .

wisi mi juz to 5%..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Im większy poziom poli tym dłużej trwa marmur, silniejsze hity, itd.

Ja myślę że opłaca się wbić np. poli na g/p, ale jeszcze zależy jaki serv.

Fms ma słabe śr do poli. Buff'owi wbij 35 lvl, (pomoc, błogo) a jak ci się nie chce to wbije ten 20 lvl i pierwsza pomoc.

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ok dzieki bardzo. wiesz na eteorze fms z sr 30+ +9 z kd+3 kosztuje około 350kk -_- a za etgo fms dałem 15kk :D;) ok to wbijam bufowi ten 20;P bo mi sie niechce 35 bo na samym surze mam 28lvl narazie -_-;]. .

jeszcze cały tydzien to wyexpie na spokojnie ;) .

A jeszcze jedno czy na marmurze działa Waithack?? bo jak by działał to by było elegancko:D;)