Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Quest]Osoby Online W Grze!

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tego:

Aby zmienić czas, co jaki wyświetlana jest notatka wystarczy w dwóch linijkach zmienić: "7*60" na dowolną liczbę. Pierwsza część questa jest nie moja (autora nie pamiętam, znalezione dawno temu na mpc ^^), jednakże nie działała ona właściwie, co poprawiłem.

To ten quest zrobił Sui =)

Opublikowano

@UP tego questa napisałem sam, po tym jak zobaczyłem, że ktoś prosił o działającego, gdyż w innym temacie ktoś podał fake ^^ Nie wiedziałem, że Sensual coś takiego napisał...

@Edit dopisane, że pierwsza część jest Suicide.

@edit

dodany nowy quest

Opublikowano

@Bambus3k

Część z server_timerem napisałem sam, tuż po odejściu z metin5, jednakże nie chciałem go publikować, gdyż w tamtych czasach mało kto miał coś takiego u siebie. Pamiętasz, kiedy pisałem do Cb, a Ty nie chciałeś poprawić mojego questa? Kilka tygodni później znalazłem jakiegoś questa z funkcją timer(), a gdy szukałem w kursie questów jakiejś funkcji, w oko padł mi server_timer i tak oto powstał ten quest z przeróbki tego, co znalazłem kiedyś. Tamten quest nie pamiętam jak wyglądał, ale na pewno nie było w nim timera i wyświetlał się za każdym razem, gdy ktoś się zalogował/wylogował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...