Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać

*BenQ*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mu-Online-logo.jpg

Oficjalna Strona : Strona

Download : Pobierz

Opis Gry :

Gra jest dość dobra aby móc w nią grać. W tej grze można osiągnąć wiele przygód i fantazji. Jak będziecie w nią grać to możecie osiągnąć duży Poziom. Można osiągnąć 100+ Poziom. Nie raz jest więcej polaków a nie raz wcale . Zależy kiedy zaczniecie grać :P

Plusy :

-Duża przygoda i fantazja
-Gra może wciągnąć na parę godzin :D
-Szybko się nabija poziomy

Minusy :

-Nie perfekcyjna Grafika
-Nie zawsze są Polacy

Jeśli pomogłem dajcie * . TuT by *BenQ*.All right reserved

graffiti-street-123567112446231.gif

1fd5178546a547bf8e1b2ef2c99a50cc.0.gif
Opublikowano

Fajnie że ktoś zrobił wreszcie taki Temat :P

A ten XSpamerX to jakiś BIG SPAMER

esro.png - Już się nie mogę doczekać

GeneracjaX.gif

Opublikowano

Mam taki maly problem gdyz nie moge sie na zaden z serwerow sie polaczyc.

Z kazdnym serwerem ktorym się połacze probuje sie połączyć ale za kazdym razem z nie powodzeniem z powdu takiego ze dostaje od razu DC. Niewem z jakie powodu ktos pomoze.

Opublikowano

+Minusy

- 1/3postaci na servie zrobione na auto killu

- wszyscy najwieksi pro w grze to osoby ktore kopiowaly kamienie

- zajebany market masa skopiowanych kamykow ktorych liczba rosnie

- ludzie wierzacy ze cheaty juz nie dzialaja

- firma prowadzaca gre ma graczy konkretnie w dupie i brak wsparcia z ich strony

- po grze w 2004 roku ludzie bili 2 lata 300+lvle a teraz 300lvl to tydzien

- gra umiera

starczy mysle :)

2006-2010

Opublikowano

Gra nie upadnie :P Fakt że K2 ma wszystko w dupie ;] ale nie oni na pieniądze lecą i nie zrezygnują z tego :P. Chociaż powiem tak gram na globie dłuuugo juz i nigdy takiego kryzysu tam jeszcze nie było ;]

Opublikowano
Gra nie upadnie :P Fakt że K2 ma wszystko w dupie ;] ale nie oni na pieniądze lecą i nie zrezygnują z tego :P. Chociaż powiem tak gram na globie dłuuugo juz i nigdy takiego kryzysu tam jeszcze nie było ;]

no nie, jak ludzie tworzyli sobie pakietami kazdy item w inv to webzen wylapal te itemy i zablokowal mozliwosc robienia tego dzieki czemu nie doszlo do tego, a tacy niekompetentni debile jak firma k2 network poprostu nie ogarniaja, nie maja doswiadczenia i co sie teraz okazalo niedawno dawaja haxa itemy za pomoc im

2006-2010

Opublikowano
no nie, jak ludzie tworzyli sobie pakietami kazdy item w inv to webzen wylapal te itemy i zablokowal mozliwosc robienia tego dzieki czemu nie doszlo do tego, a tacy niekompetentni debile jak firma k2 network poprostu nie ogarniaja, nie maja doswiadczenia i co sie teraz okazalo niedawno dawaja haxa itemy za pomoc im

żal hacksa za pomoc im to już jest przegięcie już ja bym dał chociaż seta jakiegoś a nie odrazu hacksa -.- żal mi tego k2

o.O
Opublikowano

Globul nigdy nie upadnie chyba ze odejdą od niego gracze... I jest to oczywiste! A ty zamknąłbyś interes z którego ciągniesz kasę za która możesz sobie co miecha kupić nowego merca?

Opublikowano

Mam pytanie kto mi zrobi acc?? mój nr GaduGadu ;)) 10824098 pisac na ten nr gg ;) jak ktos ,jak zrobi konto ;)) bardzo prosze ;)