Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dot. Botów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie.

na chwile obecna na s23 mam wp 75 lvl wyexpiłem na botach jakies 2 miesiace yemu a teraz ku i te inne gowna.

Więc: Chciałym wystartowac na nowym serwie jak już wyjdzie bodym wbić taki w mioare lvl, porobić postacie 30 lvl + fb

i Tu mam kilka pytań:

Czy są jeszcze jakieś darmowe exp boty?

Czy jeżeli zrobie osobny folder w tym 2 inne metiny jeden z botami drugi bez dla bodego mam szanse zgarąć bana na bodego?

i najważniejsze, czy mam szanse zgarnać bana na mojego wp na s23 , jeżeli nie bede na niego wchodzil przez te metiny?

ostatnio gralem na botach 2 miesiace temu więc jestem troche do tyłu i nie wiem co teraz te nasze hsy potrafią , i jakie są teraz boty za każdą odp poleci + i z góry dziękuje :)

kyolkushinaki.jpg

Opublikowano
Czy jeżeli zrobie osobny folder w tym 2 inne metiny jeden z botami drugi bez dla bodego mam szanse zgarąć bana na bodego?

i najważniejsze, czy mam szanse zgarnać bana na mojego wp na s23 , jeżeli nie bede na niego wchodzil przez te metiny?

ostatnio gralem na botach 2 miesiace temu więc jestem troche do tyłu i nie wiem co teraz te nasze hsy potrafią , i jakie są teraz boty za każdą odp poleci + i z góry dziękuje

Jak nie zrobisz postaci na jednym e-mailu i nie będziesz z nią handlował to Cię nie zbanują. Oni nie banują po IP.

Expboty są . Znalazlem darmowego :

To jest ukryta treść, proszę

zakładka metin2mod.pl Easymetin albo farmbot

Easymetin jest darmowy w godzinach 6:00 - 8:00 oraz 16:00 - 18:00.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

wow x070x się pomylił trzeba to uczcić EasyMetin2 jest Free tylko 6;00-7;00 i 16;00-17;00 a ty napisałeś po 2godziny

@topic oni mi sie wydaje nie banuja po ip ale mnie zbanowali ze handlowalem z moim innym kontem z innego emaila i ban dostalem z logów niby ;d

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]