Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca Się Grać ?!

pijany1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca już się tu grać, wcześniej miło sie grało ale to sie skończyło, lagi ciągle praktycznie są resety co 5 min, zrobisz sobie fajne eq nad którym siedziałeś dobry pare h i all w dupe pójdzie bo resta pierdolną. Mod nie ogranięty (niech będzie minimalnie ich 3 zalogowanych podczas gry (ciągle)) podpalili graczom chate (nie wiadomo kto) zalali zniszczyli okradli moją chatke ;( i z tego co mi napisał Mod to że to jest nie jego sprawa, itemów już nie odzyskasz. Nie polecam serwera ;/

Opublikowano

BETA TESTY po rollbacku wpadłem do lawy i ponad 2h chodzenia po jaskini poszły w ... poczekać aż wszystko się ustatkuje i grać.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Mamy nowy serwer. Nie ma lgów i resetów. Do tego eq mogli Ci ukraść przed update serwera.

Jeszcze raz powtarzam są to Beta testy

Opublikowano

Itemy mogły zniknąć, bo było wiele resetów, spokojnie, nie bierzcie się za serwer tak poważnie, bo to są BETA testy jak już wiele razy było mówione.

Wszystko jest naprawiane i wierzcie mi, że gdy serwer wejdzie w "pełną" fazę już nie będzie problemów.

Pozdro.

PS. Który mod jest nieogarnięty? =]

Opublikowano

Tolkien czy jakoś tak, o ile on jest modem, on twierdzi że jest a jakiś user pisał że nie ;d dobra już jest ok będę grał jak testy się skończą jak można to prosze zamknąć temat ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...