Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak ostatnio myślałem kiedy będzie u nas w Polskiej Shaiya Epizod 5. Jak ktoś wie może coś na ten temat Proszę pisać tu.

Opublikowano

Będzie ale nie pełny (np. brak AH), słyszałem, że ok. marca.

Opublikowano

Wiedzą o tym wszystkie top gildie na obu stronach konfliktu.

A jeśli to Ci nie wystarcza, popatrz jak nagle dużo ludzi na dd2 się pojawiło - rvs, TC - ile tego wszystkiego tam lata. Zauważ, że Grom wyszedł z 1-15 i teraz latają po 1-60, Apokalipsa chwyta się brzytwy ale marnie im to wychodzi.. Te wszystkie gildie o tym wiedzą. :)

A jeśli mi nie wierzysz - trudno, zobaczymy się w okolicach marca na Regnum. ;)

Opublikowano

HaHa... Świetnie napisane , się uśmiałem. Oczywiście ufam ci .

A co ma być wprowadzone w nowym Epizocie?

Opublikowano

Rób jak uważasz, mi tam nie zależy na tym by ludzie w to wierzyli - dla mnie ważne jest to jak będzie się cięło świetliki na 70 lvl :D

Co będzie dodane?

3 nowe mapy pvp 1-70 (jedna lajcioszków, jedna Darków, jedna z trzema altarami - po przejęciu głównego będzie można expić na mapie) teleport z Iris oraz Apulune (w huk drogi, tak poza tym), możliwe że tryb inwazji na wrogą mapę pvp 1-70 jak na US'ie, zwiększony max lvl do 70, 2 sety na 60-64 i 65-70, bronie z przedziału 60-70 (bodajże na 63, 69 i 70), lapisy 7, elementale poziomu II.

Słyszałem, że AH jeśli już zostanie wprowadzone, to z sporym opóźnieniem - dzisiaj by to tylko rozwaliło grę (tzn. na przykładzie Conti z US 8kkk golda za 30 dniowe Conti - przedmiot schodzący u nas dziś po ~120kk itd)

Poza tym standardowo: Dużo mobów i nowych NPC, bardziej rozwinięte PVP na new mapie.

Prawdopodobnie HP wszystkich bossów pvp zostanie zwiększone 2x-5x, ponieważ dzisiaj bossy padają po 10 sek przy ok. 10osobach na 60. Gdyby tego nie zrobili bossa by solowała jedna 70. CTI będzie może godzinę krótsze, ale wątpię bo Immortal ma ok 10kk HP a pewnie zostanie zwiększony def.

Martwi mnie tylko jedna rzecz - EP5 ma zwalone skille dla wszystkich klas, zwłaszcza magicznych - to co dziś jest najsilniejszym skillem, tam jest bezużyteczne, dlatego warto jest przejść się na US'a i zobaczyć jak to tam wygląda, co na co działa itp. Ew. privy, bo na EP5 jest mnóstwo postawionych, np. Exile, ale jeśli chcesz zobaczyć jak wygląda Regnum, polecam spokojniejsze serwery, np. Eternity.

Wniosek: Już dziś trzeba się na to przygotowywać, zbierać gold, exp stony, conti itp - bo później będzie rzeźnia.

Opublikowano

No...No... Słyszałem o mobilizacji gildi dziś. Spotkamy się na PvP 1-70 ^^. Temat do zamknięcia , że chyba chce ktoś podyskutować na ten temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...