Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Blokowanie bonów na Elitemt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram na serwerze elitemt od jakiegoś czasu i wczoraj kupiłem sobie hełm smoka .

Jako że bony mi troszkę nie pasowały postanowilem je zmienić za pamoca zaczarowania przeddmiotu .

Chodzi o to że za każdym razem gdy zmieniałem bony - 3 z tych bonów pozostały nieruszone ( tak jakby zablokowane- nie zmieniały się przynajmniej z 50 razy ) ( szansa na otrucie 14 % , max pż 2000 , szybkość ruchu 8% )

Jak to zrobić aby te bony których nie chce zmieniać zablokować bo na pewno jest jakiś sposób ?

Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi :)

Opublikowano

Hmm najprawdopodobniej, w hełmie masz 7 bonów, co za tym idzie dwa ostatnie ( 6, 7 u Ciebie tj. 2 000 PŻ i Szybkość ruchu 8% ) nie będą zmieniały się kiedy użyjesz "Zaczarowanie przedmiotu" tylko "Zmiana 6\7 bonów ( albo jakoś tak )" :) Dwa mamy z głowy. Co do "Szansa na otrucie 14%" jest to bon którego nie możemy zmienić ponieważ nie został przez nas dodany ( po ulepszeniu czapki na 41 lvl na hełm smoka, hełm ten otrzymuje ów bon ) i to by było chyba na tyle:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
szansa na otrucie 14 % , max pż 2000 , szybkość ruchu 8%

Dokładnie takie wbudowane bony ma Hełm Smoka ^,^ Czyli, że ci się nie zmienią bo są wbudowane. Dodaj se więcej bonów, wtedy zobaczysz, że Ci się zmieni 1 - 5/7

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...