Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Mpcforum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedyś bez problemu siedziałem na mpcforum aż pewnego dnia miałem problem przez tydzień nie miałem mpcforum później znów jeden dzień działało a teraz juz nie chodzi w ogóle na mpcforum wszedłem teraz dzięki liscie proxy z google i działa ale bardzo wolno a nie wiem dlaczego nie działa mi tak normalnie bez proxy ? Proszę o pomoc :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Dołączam się do pytania , mi też czasami nie działa ale chyba...

Są 2 opcje czemu :

1.Te ataki na mpc

2. Te całe evonisy , eveneye , arethie itp. Metin2Privy

100 ileś stron a codziennie tam lącznie 500 dzieci siedzi ;f

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
2. Te całe evonisy , eveneye , arethie itp. Metin2Privy

100 ileś stron a codziennie tam lącznie 500 dzieci siedzi ;f

Sygna - evonis. Dobry samobój.

Opublikowano

Może ktoś lepiej pomóc bo bardzo często siedze na mpcforum a teraz tylko przez proxy z google i nie moge przez to rozwinąć np . listy "show" :(

Opublikowano

Witam kiedyś bez problemu siedziałem na mpcforum aż pewnego dnia miałem problem przez tydzień nie miałem mpcforum później znów jeden dzień działało a teraz juz nie chodzi w ogóle na mpcforum wszedłem teraz dzięki liscie proxy z google i działa ale bardzo wolno a nie wiem dlaczego nie działa mi tak normalnie bez proxy ? Proszę o pomoc :)

Może ukradli?

Poważnie?

Ataki są.

1295029229_by_kamil2123.jpg
Opublikowano

@jackraymund przestan każdego wkręcać ! I ty masz elite?

Może być to wina ataków, spróbuj inną przeglądarką.

Opublikowano

Próbowałem przez google chrome , Internet Explorer , Mozille , Opere i nic . może jakiś program do zmiany proxy polecacie ale nie heide - ip czy cośbo mi nie działa :) Proszę szybko o pomoc :)

@edit

Ja mam neta radiówkę z OrNet i moi koledzy z wioski mają to samo wszyscy co mają tego neta ale jeszcze nie dawno moze 2 tygodznie temu normalnie chodziło i działało jak żadna strona co to może być ?

Opublikowano

Byłem dzisiaj w szkole (chyba każdy wie ale nie ważne ) na informie też mają takiego samego neta co ja i tez nie działa tam mpcforum próbowałem zobaczyć jaki port blokuje i okazuje się że mój net OrNet blokuje port : 80 . Czy to możliwe żeby moj dostawca taki port zablokował ? Jeszcze 2 tygodnie normalnie chodził a teraz kaput . Pobrałem Proxy Switcher i zmieniłem ip na polskie ale kogoś innego z portem 80 i mpcforum normalnie chodzi tylko ze net troche przymula ! To zna może ktoś na to odpowiedź , że mój dostawca internetu mógł zablokować port 80 ? BO www.zadane.pl Też nie działa ale jak zmieniłem IP czy też Proxy wszystko działa jak należy . Proszę o pomoc :)

Opublikowano

spróbuj ściągnąć inną przeglądarkę polecam google chrome lub opere a jak błąd będzie się powtarzał to usuń niezbędne rzeczy z kompa

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

@up: Nie umiesz czytać? -.-

Próbowałem przez google chrome , Internet Explorer , Mozille , Opere i nic .

@top: Spróbuj się jakoś skontaktować z dostawcą internetu, tylko takie wyjście póki co widzę. ;x

1280314365-U1.png