Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skrzydła anioła/demona schodza po 800k (max) skoro kosztują 25 ND, A Perła NK schodzi po 1,1kk?! Przeciez to tylko 19 ND. Niektózy desperaci potrafili nawet po 1,5kk kupić. :angry:

Nie rozumiem tego. o.O

63989389769756300986.png

Opublikowano

Rzadko się jej używa -> rzadko ją ktoś sprzedaje -> wysoka cena. Właściwie używana jest wtedy gdy chce miec ktoś sakurę bo trzeba boba w nią wsadzić żeby zrobić miejsce dla sakury ;]

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Rzadko się jej używa -> rzadko ją ktoś sprzedaje -> wysoka cena. Właściwie używana jest wtedy gdy chce miec ktoś sakurę bo trzeba boba w nią wsadzić żeby zrobić miejsce dla sakury ;]

Ja mówiłem o perle noskumpla , a nie partnera... <_<

63989389769756300986.png

Opublikowano

Wybacz urąbało mi się troszkę :D

Gdzie widziałeś takie ceny? o,O

Na avalonie po 700-800k chodzi perła... <_<

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Perła NK,jeśli chodzi o zestaw to zestaw=800k jako perła nk.A skrzydła anioła/demona...Raz chciałem kupić skrzydła anioła na wk+9,te skrzydła kosztowały 1,5kk.Drugi raz chciałem kupić skrzydła anioła ale na Destro+2, i kosztowało to tylko 750k.Myśle ze za skrzydła,są drozsze ceny jak mamy np. wk+12.A jak mamy po mniej + karty,to nizsza cena.

1296916458_by_katalika_500.jpg

Przymuśmy,że ten kot to ty jako zwykły użytkownik,a ten lew,jako KidModerator.

Opublikowano

No właśnie nie! Nie rozumiem tego, jeszcze z jakiś miesiąc temu sam kupowałem za 700k, a potem z dnia na dzień coraz drozej szły. 900k,1kk, 1,1kk no i niektórzy po 1,5kk. jak Tylko zaraz pójde na sklepy to postaram sie znaleźć kilka takich cen pereł. No ale one chyba tak podrożały w związku z tym że są bardzo rzadkie. Ja uwazam ze w tym momencie mozna na perlach najwiecej zarobić.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Może tamtych czasach były niższe ceny(perła nk),bo wtedy perła nk kosztowała 9ND(lub 10).A teraz kosztuje po 10ND więcej,czyli 19ND ;).Może dlatego jest drożej :rolleyes:

Opublikowano

Nie idioci.Gdy w grę weszedł Macieq(taka chuja),to GA powiedział operatorami gry zeby powiekszyli cene perły nossexu,bo macieq to złodziej i zboczeniec.I zrobili to.Kazali graczom sprzedawać maceq'owi o pare kk wiecej,przedmiotów za ND.

CLIC TY KURWO!!!!!!!!

PO CO TU KLIKASZ KURWO?!

Opublikowano

@UP

Co ty...no war juz,w kazdym poscie przeklina xpinch.png

Opublikowano

Nie idioci.Gdy w grę weszedł Macieq(taka chuja),to GA powiedział operatorami gry zeby powiekszyli cene perły nossexu,bo macieq to złodziej i zboczeniec.I zrobili to.Kazali graczom sprzedawać maceq'owi o pare kk wiecej,przedmiotów za ND.

7 -latek , który myślalł że podłozy mi świnię zamykając mój poradnik , chciał się dowartośćiować. Wiem ze masz patologie w domu, nie masz dziewczyny , twoi rodzice cie olwają , biją , ze walisz konia 6,7 razy dziennie , koledzy cie nie lubią, jedyne co masz to komputer, dlatego bądź tak miły i wypie*dalaj z tego forum jak najprędzej bo i tak prędzej czy później bana dostaniesz :) Dla mnie jesteś zwykłym HAJTEREM, a twoije zdanie nie ma dla mnie najmnijeszego znaczenia. Dowidzenia, dobranoc ,dziękuje.

Dopóki nie miałem internetu nie wiedziałem że na świecie jest tyle idiotów.

Ps.

Sorka barycz musiałem to mu wkońcu powiedzieć.

63989389769756300986.png

Opublikowano

@up

Mogłeś mu to napisać na PW <_<

@topic

czasami sa takie wzrosty cen jak przedmiot jest trudniej dostępny głównie chodzi tu o pudło sp bo na nim taki zabier jest bardziej zauważalny chodziło po 2kk a teraz chodzi po 4,5kk łądni enie? ^^

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Podobnie jest ze Zwojem sp niski, a anckami. W NM taka sama cena, a w sklepach 50-80k różnicy. Choć jakby nie patrzeć zwoje sp wolniej schodzą, niż ancki.

Spowodowane jest tym że jak ktoś na gwałt potrzebuje kasy, to kupuje to co ma zbyt, i wystawia taniej od reszty. Inny to widzi i jeszcze taniej, i tak w koło macieju. Zaś zwoje są raczej rzadko kupowane przez co ich cena nie spadła.

sygnaturka3.png
Opublikowano

Ja mam pytanie (nie chce robic tematu zeby nie zawalac forum)JAK MOGE ZAROBIC W TYDZIEN 5KK BO CHCE KUPIC PUDŁO SP???

Prosze o odpowiedzie i nie chce typu ze masz na forum takich jak ROBEM pisze <_<

Opublikowano

no tak ale ile ja ja bd sellac wole sobie ja zostawic a kasy nie mam <_<

Nie mozesz mieć wszystkeigo xD Musisz wybrać : albo wrozka albo pudło ^^

Jak cały dzień powypełniasz reklamy to za darmo uzbierasz na pudło. Ja tak robiłem dolozylem troche swojej kasy z r.l i teraz mam 205 ND. Kupie i wrozke i pudło!

63989389769756300986.png

Opublikowano

ale ja nie moge tego konta na AOLu zrobic :mellow:

jakby mi sie udało to bym zrobił i poprostu tez moze cos dołozył

niewiem moze ktos mi załozyc konto na tym AOLu ja napisze na PW?? pls

@UP

tak zbierałem te perły w barycza to zeby 5kk na nich uzbierac to jest 2 tygodnie zbierania <_<

Opublikowano

ale ja nie moge tego konta na AOLu zrobic :mellow:

jakby mi sie udało to bym zrobił i poprostu tez moze cos dołozył

niewiem moze ktos mi załozyc konto na tym AOLu ja napisze na PW?? pls

@UP

tak zbierałem te perły w barycza to zeby 5kk na nich uzbierac to jest 2 tygodnie zbierania <_<

Juz ci wysallem pasy na PW. ;)

63989389769756300986.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...