Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Obsługiwać Perx Injector

fresh24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Postanowiłem napisać tutaj mini tut jak obsługiwać cheaty uruchamiane przez injector:

>>Perx Injector - Uruchamianie i obsługa<<

1.Uruchamiamy plik "injector.exe"

2.W oknie klikamy na przycisk "BROWSE" i z listy wybieramy wybrany plik z hackiem.(np. SharkBot v7.0.dll)

3.Klikamy OK i dodajemy następny lub przechodzimy do punktu 4.

4.Przesuwamy okno injectora na bok i uruchamiamy metina (można też uruchomić metin2mod)

5.W oknie injectora powinno pojawić się na dole:SharkBot v7.0.dll (1/1) was Injected ! (lub podobnie)

6.GOTOWE Powinno pojawić się okno hacka a potem metina.

UWAGA : GDY PO ZNIKNIĘCIU INJECTORA NIC SIĘ NIE POJAWIA LUB JEST BŁĄD NALEŻY WCISNĄĆ KLAWISZE CTRL+ALT+DELETE I NA ZAKŁADCE "PROCESY" ZAMKNĄĆ PROCES "metin2cilent.bin"I SPRÓBOWAĆ PONOWNIE.TESTOWANE NA WINDOWS XP SP3 32 BIT.

>>SharkBot v7.0-czyli fishbot dla każdego<<

1.Uruchamiamy hacka przez injector , wchodzimy do gry zakładamy wędkę i najlepiej stajemy przy wodzie (nie trzeba można w trawie)

2.W polu "Delay [ms]" wpisujemy :

+1 ----> 2850

+2 ----> 2800

+3 ----> 2750

+4 ----> 2650

+5 ----> 2650

+6 ----> 2650

+7 ----> 2650

+8 ----> 2600

+9 ----> 2600

W zależności + ile mamy wędkę. i klikamy SET!

3.Jak chcemy aby otwieralo ryby (i niestety małże) zaznaczamy "Open Fishes"

4.Klikamy START i patrzymy jak łowi :)

>>Mobberhack-jak lurować bez lura<<

1.Tak jak wczesniej uruchamiamy hacka przez injectora

2.Klikamy na przycisk MOB i wtedy przywoła do nas wszystkie moby z okolicy.

3.Jeśli nie chcemy ciagle klikać w pole Delay wpisujemy co ile sek ma przyolywać i klikamy Set

4.klikamy START i nam przywołuje :)

>>ExpIsEasy-jak expić bez klawiatury<<

1.Uruchamiamy hacka....

2.Klikamy Start :)

UWAGA AUTOPOTOWANIE NIE DZIALA POLECAM UŻYĆ TEGO W MODZIE KAMERA (komenda /autopot) LUB DAĆ POTKI POD F1 I USTAWIĆ NP. Co 2 sec.BOT często się zawiesza myślę że poprawią to w następnej wersji (o ile taka będzie)

>>Unfair-Games-Dane Do logowania w hacku:SharkBot<<

1.Wchodzimy na stronę REJESTRACYJNĄ i rejestrujemy się.

2.Aktywujemy konto klikając na odnośnik który znajduje się w e-mailu który powinien do nas dotrzeć.

3.W hacku SharkBot klikamy na przycisk Get GUID! i kojujemy kod który nam sie pokazal.

4.Jak jesteśmy zalogowani na forum unfair-gamers wchodzimy na link: DANE KONTA i z lewej strony na dole w pole GUID: wklejamy kod z hacka

5.Klikamy na przycisk "Aggiorna il Profilo" i mozemy teraz zalogować sie do hacka loginem i hasłem do unfairgamers

To na tyle :) Jest tam jeszcze Adventure hack ale jest on banalnie prosty więc nie będę go opisywał :)

FAQ:

1.Injector się zamyka i uruchamia się tylko metin

ODP: Zainstaluj NET Framework najpierw 3.5 a potem 4.0

2.ExpIsEasy Nie idzie do mobów po kliknieciu start

ODP:jest to wada samego cheata nie oczekujmy zbyt wiele od darmowego expbota

Hacków nie robilem ja pochodzą one w większości (chyba nawet wszystkie) z forum Unfair-Games. Ja tylko je udostępniłem oraz dobrze po polsku opisalem :) Nie miej zażaleń do tego że mam tylko 1 post NIE CHCESZ NIE POBIERAJ nie moja sprawa.Paczka NIE ZAWIERA Groźnych wirusów.

DOWNLOAD:

http://www.speedyshare.com/files/26427150/_HACKI_Metin2.rar

"

SKAN:

http://img441.imageshack.us/img441/3030/virusj.png

"]

Na skanie nie zmieściła się cala strona jak mi powiecie jak dać to jako link a nie jak screen to dodam całe.Wykryło tyle wirósów przez injectora bo on grzebie w plikach metina.POWTARZAM NIE CHCESZ NIE POBIERAJ osobiście sam korzystam z tych chacków + mod kamera i ładnie dzialaja :D

32266.png

34904.jpg

21939.png

35353.png

Opublikowano

Oto skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4877f55c89be574e238469d0f00ee3c729c070c3ea3512319098b2fe114dbf32-1295777502

Jest trochę wirusów, ale to przez injector itd.

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

W regulaminie pisało że trzeba dać screen , oraz napisałem że chciałem dać linka ale nie mogłem bo jak skopiowałem go z paska adresu to po wejściu na link strona znowu chciała skanować archiwum.

"Fireman105"

Dzięki :D

Dzięki za wszystkie plusy :) Zrobiłem tego tuta bo wiele osób nie umiało obsługiwać injectora , nie wiedziało jak włączać itp. itd.

32266.png

34904.jpg

21939.png

35353.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...