Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki Serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Znalazłem na forum wiele wersji plików serwerowych, tych lepszych i gorszych. Ale nie znalazłem prostych, odświeżonych i oczyszczonych plików które były by gotowe do własnych modyfikacji.

Sporo paczek jest ciekawych, uaktualnionych i oczyszczonych ale dodane są do nich nowe bronie, questy itd. czyli coś czego ja nie potrzebuje.

Szukam plików w pełni spolszczonych (lub maksymalnie na tyle ile dotąd to się udało) aktualnych, oczyszczonych z błędów, bez zbędnych modyfikacji, działające standardowe questy.

Jeżeli takowe nie istnieją, mogę wykonać za taka paczkę odpłatnie grafikę (strony www, reklama, itd. + ew. kod szablonu - xhtml / css) Jestem grafikiem już kilka ładnych lat i obecnie pracuje w agencji reklamowej, również na rynku amerykańskim. Więc gwarantuję zadowolenie z współpracy.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Przyznam się że mam pliki raina i choć nie sprawiają większych kłopotów to jednak wydaje mi się że jest tam sporo śmieci. Być może się mylę, w takim razie zabiorę się za te pliki i z pomocą forum na pewno coś zdziałam.

Jeżeli jeszcze ktoś ma jakieś propozycje, to chętnie przeczytam.