Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] 2 Ca

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam takie pytanko czy nie ma jakiegoś programu za pomocą którego mógłbym włączyć 2 ca na z raz?

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

samo CA włonczysz 2 x na kompie ale odrazu ci mówie ban i nie wejdziesz na ten sam runn 2 kontami JP.UP w tyym momencie to ty spamujesz :angry::angry:

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

JA wam powiem że da się... Musisz stworzyć wirtualną maszynę w programie VmWare, następnie wgrać na tą Wirtualną Maszynę jakiś system operacyjny i wgrać Combata. Jak już to zrobisz to uruchamiasz CA na swoim głównym PC i na Wirtualnej Maszynie. Nie możesz się być zalogowany na tym samym koncie na 2 CA, będzie wtedy wyskakiwał błąd przy logowaniu i wyłączy CA... Jeśli chcesz pełnych instrukcji jak stworzyć Wirtualną maszynę i wgrać na nią system operacyjny to zapraszam do starego przyjaciela http://www.google.pl/

Edit: Nie udzielam pomocy przy tworzeniu Wirtualnej Maszyny. Jest żmudna praca....

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

JA wam powiem że da się... Musisz stworzyć wirtualną maszynę w programie VmWare, następnie wgrać na tą Wirtualną Maszynę jakiś system operacyjny i wgrać Combata. Jak już to zrobisz to uruchamiasz CA na swoim głównym PC i na Wirtualnej Maszynie. Nie możesz się być zalogowany na tym samym koncie na 2 CA, będzie wtedy wyskakiwał błąd przy logowaniu i wyłączy CA... Jeśli chcesz pełnych instrukcji jak stworzyć Wirtualną maszynę i wgrać na nią system operacyjny to zapraszam do starego przyjaciela http://www.google.pl/

Edit: Nie udzielam pomocy przy tworzeniu Wirtualnej Maszyny. Jest żmudna praca....

zgadzam sie z nim

bardzo dawno temu bylo takie pytanie i lenart dal ta samo odpowiedz wiec wczesniejsze odpowiedzi sa nieprawda

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja gram w Combata na 1 kompie, siostra na 2 kompie... Mamy router w domu, lecz jest jedno wychodzące IP.

Tak samo jest z osiedlówką, IP może mieć kilkaset graczy na raz, ale nie da się odaplić 2x CA na 1 komputerze.

Opublikowano

Od tak normalnie nie jest to możliwe .

Poszperaj na necie może coś tam znajdziesz .

ja szukałem nic ciekawego nie znalazłem.

Dobra temat zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...