Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podpalacz

Radziodb9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1Ostatnio zaszło wiele podpaleń nasze przypuszczenia i FAKTY wskazują na osobę która nie ma nicka i ma skin same oczy biale tak jak to CADO odkrył

2 Prośba o wycinanie całych drzew aby zniknely i jak możecie to sadzajcie sadzonki albo mi możecie dac Radziodb9 ja je posadzę i proszę o nie niszczenie plaży przed zamkiem

DZIĘKUJE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem czy to on podpalił, ale to, że biega bez nicku 50x szybciej od innych i zabija na hita, wystarczy zeby mu bana dac... Poza tym skoro ma tego skina z białymi oczami znaczy ze ma premium, to po cholere gra na serwie bez premiuma?

Opublikowano

Pozdrawiam kochanego Geoning dziecko 14 lat stawia serwer a nie zna błedów które można wykorzystać puki nie wezmiecie sie za normalna administracje pan z białymi oczyma będzie dalej kosił serwer, pozdo.

Opublikowano

Pozdrawiam kochanego Geoning dziecko 14 lat stawia serwer a nie zna błedów które można wykorzystać puki nie wezmiecie sie za normalna administracje pan z białymi oczyma będzie dalej kosił serwer, pozdo.

Dziecko zastanów się. Twoja wypowiedź jest tak głupia, że musiałem ją skomentować. "Puki", tak Ty masz więcej lat. Geoning nie siedzi 24/7h na kompie, więc nie wie co się dzieje na serwie... Poza tym serwer JEST BETA BETA BETA BETA BEEETA. Ile razy trzeba Wam mówić, że na razie nie ma wszystkiego...? Geoning po woli rozwija serwer i tak już dużo tam zrobił, więc nie komentuj, jeśli nie wiesz co i jak.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...