Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa Publiczne Konta

anloko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wpadłem w posiadanie dwóch publicznych kont i pewnie znacie jakieś z nich ale chciałbym tym co nie podarować passy do nich :P Gra na nich pare osób ..mało ale jak coś kupisz to na następny dzień zostaje usunięte więc nie radze zbytnio rozwijać tych kont

xxxxxxxxx

nr2. lv 38 , ratio ? także małe ;D ale posiada retaile więc jakoś idzie pograć .

Jeżeli złamałem jakiś podpunkt regulaminu to proszę mnie nie karać bo nie sądzę aby zostało to uznane za handel ^^ nie chce nic w zamian ;]

xxxxxxx

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

passy do 2 konta nie działają

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Nie działają ? sprawdzacie na gamersfirst ? sprawdzcie w grze bo na gamersfirst nie działa .

irzoss8 : Chyba napisałem ,że to publiczne dzieciaku ...Po co spamujesz głupotami w każdym temacie ? nie wiesz a i tak się udzielasz ...Konto publiczne wiesz co to jest ? jak ktoś nie gra to podaje pasy na forach lub tym podobne ...

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Napisz w godzinach popołudniowych na lobby swoje passy to będziesz wiedział co to są publiczne konta :D

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

@UP medic kit 2 , ten dym "smoke " i jeszcze minigun nie wiem jak się naprawdę nazywa ^^ zbytnio mnie to nie interesuję ...Aha i nie radzę się zamieniać kontami z ludzmi co piszą w lobby ...Najczęściej zamieniają się oni za konta publiczne i ma to zły wpływ ..Ja tak miałem ale naszczęście odzyskałem swoje konto .

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Lipa do drugiego konta zły login a pierwsze do dupy jest...

A logujesz sie w Wr, czy na stronce warrocka ?

odalup78ab6.png

Opublikowano
16. Zakaz dawania kont na forum. ( Sa to konta kradzione, dlatego jest ich zakaz.) Jest także zakaz proszenia o konta - wyłudzania ich.

CLOSED

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...