Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały Problem ; P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam^^ od 3dni boli mnie gardło na początku myślałem ze moze cos brudnego zjadłem no to nic. Dnia drugiego zaczeły sie problemy z połykaniem śliny picia napoi itp. Gdyż Gardło Napierdzielało.Dnia trzeciego(Czyli dzis 22/01/11) Dzis o przełknięciu śliny Rano mogłem pomarzyć bo ból był 2x gorszy niz wczoraj jakos po 16:32 ból troche zmalał. Druga sprawa ze Czuje jak by mi gardło spuchło Niby nic ale mam lekkie problemy z oddychaniem,Jeśli chce cos zjeść to musi to byc zupa,jogurt a przełknąć Chleb,ziemniaki itd nie ma mowy.Mieliście cos podobnego? Jesli tak to co zrobiliście? Wątpię ze są tu Lekarze czy ktoś kto pracuje w szpitalu ale co możecie poradzić.Aha w sprawie lekarza byłem wczoraj mówił ze to nic poważnego i mam zamiar wybrac sie jutro jeśli to nie przejdzie.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Witam^^ od 3dni boli mnie gardło na początku myślałem ze moze cos brudnego zjadłem no to nic. Dnia drugiego zaczeły sie problemy z połykaniem śliny picia napoi itp. Gdyż Gardło Napierdzielało.Dnia trzeciego(Czyli dzis 22/01/11) Dzis o przełknięciu śliny Rano mogłem pomarzyć bo ból był 2x gorszy niz wczoraj jakos po 16:32 ból troche zmalał. Druga sprawa ze Czuje jak by mi gardło spuchło Niby nic ale mam lekkie problemy z oddychaniem,Jeśli chce cos zjeść to musi to byc zupa,jogurt o przełknięciu Chleba,ziemniaków kotleta itd nie ma mowy.Mieliście cos podobnego? Jesli tak to co zrobiliście? Wątpię ze są tu Lekarze czy ktoś kto pracuje w szpitalu ale co możecie poradzić.Aha w sprawie lekarza byłem wczoraj mówił ze to nic poważnego i mam zamiar wybrac sie jutro jeśli to nie przejdzie.

Może kurzu się nawpierdalałeś?

niup.

japierdole.jpg

Opublikowano

Może kurzu się nawpierdalałeś?

Chodziło mu tu o nie umyte jabłko czy jakis owoc ; )

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Nalej do szklanki 50ml płynu do naczyń lub mydła w płynie do tego 20 ml olivy z oliwek albo oleju roślinnego i przepłukuj tym gardło co wieczór.

Po 2-3 dniach powinno przejść

Jeszcze możesz rano smarować małżowinę uszną margaryną roślinną ale ten sposób może nie zadziałać.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Nalej do szklanki 50ml płynu do naczyń lub mydła w płynie do tego 20 ml olivy z oliwek albo oleju roślinnego i przepłukuj tym gardło co wieczór.

Po 2-3 dniach powinno przejść

Jeszcze możesz rano smarować małżowinę uszną margaryną roślinną ale ten sposób może nie zadziałać.

Dobra powiem bratu moze zadziała ; D

@Edit Miałeś racje brat powiedział ze juz lepiej jest laugh.gif

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Czytałem o właściwościach leczniczych spermy, dobra na gardło i nie tylko.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Czytałem o właściwościach leczniczych spermy, dobra na gardło i nie tylko.

Nie wiem nie próbowałem i nie chce ale widze ze sie znasz na tym laugh.gif

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Nie wiem nie próbowałem i nie chce ale widze ze sie znasz na tym laugh.gif

Czytałem

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Albo polecam zakupić sobie jakieś zajebiste tabletki, najlepiej działają antykoncepcyjne.

już on przetestował.

Opublikowano

Ja pierdole...

Raczej masz anginę ropną, idź do lekarza.

Nie raz ją miałem, możesz jakieś 2-3 tyg. na zwolnieniu siedzieć ;)

52287137559562145640.png