Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ochraniacz Na Krocze

Boyaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jestem bramkarzem (piłka nożna) i miałem nie miły wypadek w trakcie meczu.... można się chyba domyśleć :/

Słyszałem kiedyś, że są specjalne ochraniacze, szukałem na allegro ale same do karate itp. I moje pytanie to czy są jakieś specjalne do nogi czy to te do karate ? (uniwersalne)

Pozdrawiam ;)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

ten sam pies czy do karate czy do nożnej ... najlepiej sprawdź ochraniacze na jądra do hokeja :]

icecubea.png

Opublikowano

Ja uprawialem boks i do zawodow czy powazniejszych sparingow zakladalismy zawsze ochraniacz na krocze . Jest z gumy mily taki ^^ na paskach jak stringi ? :D Jest dosyc wygodny mozna sie bawic.

wakow9.png
Opublikowano

Jakbys gral ze mna to bym ci w morde ta pilka trafil, a nie w jaja

Propsuję.

@top

Wszystko jeden chuj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up

od kiedy w boksie są ciosy poniżej pasa?

Jakbys pobil sie w ringu z kolesiami z waga 75 kilo zero tluszczu bys wiedzial co to niechcacy cios w krocze . Bijesz kombinacje ktos odskoczy ty sie pochylisz zrobisz unik przez przypadek dostaniesz a to nie jest mile na kazdym turnieje trzeba nosic ochraniacz bynajmniej w irlandi.

wakow9.png
Opublikowano

@UP twoja sygna: nic dodać nic ująć ....@Top możesz też sobie gacie wypchać :]

Ja se nie upierdoliłem jaj, bo nie gram na bramce.

facepalm.

niup.

japierdole.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...