Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Jaki Mod Najlepszy? 1.2_01 Lub 1.2_02

Aareks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od kilku dni (około tygodnia) mam postawiony serwer Hamachi. Jest on postawiony na silniku bez żadnego moda, a co za tym idzie nie ma żadnego wgranego plugina (silnik z minecraft.net). Chciałem wgrać jakieś pluginy, ale nie umiem tego zrobić (chyba nawet się nie da...), poczytałem na forum, i wyczytałem, że do pluginów jest potrzebny jakiś mod (podobno najlepiej Hey()). Ściągnąłem, ale wyskakiwał mi error. Znów poszukałem na forum, dowiedziałem się, że jest on tylko do wersji Beta 1.1_02 (i niższe). Poszukuje teraz moda do wersji 1.2_01/1.2_02, znalazłem kilka, ale nie wiem który wybrać. Chodzi mi o moda, który doda większą ilość komend Adminów, oraz będzie możliwość wgrania przydatnych pluginów (hasła na skrzynki itp.)

Dam + za pomoc.

Zbieram +

genimgphp.png

10555.png

18706.png

6833.jpg

6957.jpg

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi, żeby nie robić niepotrzebnie nowego tematu, to jeszcze się zapytam, jakie i skąd mogę ściągnąć pluginy, jakie polecacie?

Zbieram +

genimgphp.png

10555.png

18706.png

6833.jpg

6957.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...