Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ile wyexpie w tydzień mentalem od 35 poziomu?

jambosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

silne m3 1 ku do m4 mam jeszcze 18 ku eq:

rib+9 sr 33 potwora+4 smierci+4

smiertelka +7 defa i speeda+3 lub lwia+7 wartosc ataku 50 i tygra+9 spalone

buty 1k hp

naszyjnik 1k hp

srebrna+9

zelak+9

Chyba kupie pierscien expa

bede juz mial bojowca ile wyexpie?

Opublikowano

hm silne bede codziennie czytal mam tego 18 moge dziennie z 5-10h moge expic ;d i gdzie na jakim lvlu z tym eq expic? moze kupie smocza+9

Opublikowano

Do 48 sobie na bo lub pod swiątynia exp potem możesz próbować v1 na około 55 z marmurkiem i buffkiem do v2 ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jezeli masz buffa to cisnij na BO spokojniutko+lur:)

Jezeli nie masz to tez cisnij tyle ze slabiej troszke wolneij bedziesz ich dedal

Skoro kupisz smoczke+9 to

45-55 szpony v1

Etap miedzy 55-61 jest natrudniejszy,mozesz albo v2 na poli +12k hp +buff+dobry rib lub meczyc sie w v1 do 61

Potem to spokojnie z konia duzy spot skorpionow lub polowa spotu szponow i wexpisz z 65-67:)

sstwc.jpg

Opublikowano

mam buffa 25lvl na marmurach expic? dziki sluga 10kk;f

to jest kronos ks poli 15kk;f wiec nie wiem najlepiej z boja jaki bym max wyexpil? moge miec mobber hacka:D

caly czas expic buffa?

Opublikowano

To podciagnij buffa do 35zrob 2skile na m i przy okazji expic sb na BO.Ty bedziesz mial 45+buff 35lvl i zmykaj do v1 na szpony expic:)

Od 54lvl to bedzie zalezalo od eq gdzie bedziesz expic:)

Moglbym ci tak pisac,pisac ale pisze ci najwazniejsze rzeczy ktore musisz zrobic:D

sstwc.jpg

Opublikowano

mam buffa 25lvl na marmurach expic? dziki sluga 10kk;f

to jest kronos ks poli 15kk;f wiec nie wiem najlepiej z boja jaki bym max wyexpil? moge miec mobber hacka:D

caly czas expic buffa?

Polecam podbicie pierw poliformii na jakiś konkretny lvl.

Opublikowano

Ludzie powiedzcie mi po co piszecie kilka razy to samo ?

Jeden, drugi się wypowiedział trzeci a wy tylko powtarzacie się...

Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania ale nie piszcie postów typu "Tak jak inni pisali"!

Przecież to jest bezsensu...

Jak już chcecie się wypowiedzieć to piszcie coś z sensem a nie to co ktoś już wcześniej napisał.

buusaga.jpg

Opublikowano

Eq masz dosyć dobre :D

Na twoim miejscu dokupił bym teraz ebo +9 i może jakąś lepsza zbroje np smoczą +9.

Jak będziesz powili zbliżał się 61 kup jakąś tarcze +9 typu lwia czy budda i oczywiście boga nie wiem ile kosztuje na twoim serwie boga +7/8/9

ale zbierał bym kasę na +7/8

A co do pytania "Gdzie Expić" to chyba już inni coś pisali ;)

Jest także jakiś temat w którym możesz zadać pytanie gdzie możesz expić.

buusaga.jpg

Opublikowano

nie jestem no life;x czyli wyglada na to ze wbije 65 moze dam rade;f tera co kupic na jakim lvlu i i gdzie expic

jeśli będziesz grał 10h dziennie to jesteś ;)

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

W eq zmien nasz i buty na +1500/2000hp . ebonki , tarcze na 61+9 , boga+7 i w takim eq z buffem bedzie Ci sie dobrze expiło, czytaj codziennie te ku, i u buffa dobij skille tak do m5 narazie styknie .

PS. Jak masz dobrego neta i kompa to mozesz grac na 3konta, buff, woj i fishbot ,ktory dziala na zminimalizowanym to zawsze łatwiej bedzie eq kupic :)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...