Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam założyłem ten temat ponieważ założyłem swojego priva przez hamachi i mam z nim kilka problemów szukałem na youtube i wiele tam znalazłem ale niestety nie wszystko tu też szukałem ale nie znalazłem wyjaśnienia problemów których szukam (może nie umiem znaleźć albo po prostu jestem tępy ale jeżeli odp. na moje pytania była w innych tematach to proszę o link) chodzi dokładnie o to: zrobiłem swojego priva StefanMT2 i mam na nim kilka problem a mianowicie: nie da sie dodać kd do broni ani do zbroi, dodałem chwangi nowe i dostałem ich ID i jak wpisze komende /item <id> to niby je mam w eq ale ich nie widać po 3 nie ma jakiegoś sposobu łatwiejszego zeby jednym kliknieciem ustawic w navicat rate serva? np. x350 a nie po kolei tysiące tabelek ustawiać i w ogóle najlepiej przydał by się ktoś kto miał juz własnego serva i byłby chętny do pomocy (oczywiście głównemu pomocnikowi dałbym GM żeby też troche ogarnoł za mnie bo to mój pierwszy priv) podaję gg proszę o kontakt: 32874884 (pisać nawet gdy będę niedostępny) z góry dziękuję za kontakt i za odp.

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...