Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Vipmt2[Pl][No-Hamachi]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest poradnik co zrobić jak ma się zmienne ip na tym forum.

A tak wgl to zrób splszczenie nie na ip tylko na domene no-ip.pl ,,, I jak ci się zmieni ip to po prostu je zmienisz w panelu no-ip na te nowe

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

przechwalac sie to se mozesz ;> wszystkich? watpie w to bardzo x)

czekam... serwer off ;x

nie se tylko sobie -.* "wszystkich?" mozna powiedziec wiekoszosc bo ostatniemu nie dalem rady ... walil mi po 35k z duchowego..

Budowniczy
Opublikowano

Jest poradnik co zrobić jak ma się zmienne ip na tym forum.A tak wgl to zrób splszczenie nie na ip tylko na domene no-ip.pl ,,, I jak ci się zmieni ip to po prostu je zmienisz w panelu no-ip na te nowe

Weź sie ogarnij i więcej nie spamuj ;> nie lubie takich dzieci chociaż większość na tym forum jest takich jak ty -_-

> Serwer off do 5 może wcześniej jeszcze odpale

bez linków

Opublikowano

nie se tylko sobie -.* "wszystkich?" mozna powiedziec wiekoszosc bo ostatniemu nie dalem rady ... walil mi po 35k z duchowego..

faktycznie nie zauwazylem. No widzisz, jednak nie wszystkich misiu x)

Pewnie to ten sura z Jinno, z ktorym walczylem w finale.

Koniec spamu,

Pozdrawiam, SereQ - ten co Ci walil tyle x)

Budowniczy
Opublikowano

dobra serwer sie odpala do 1 min ;p bedzie on

ja oglądam jak zwykle hp ;D

bez linków

Opublikowano

Serwer totalne dno...

[GA]admin non-stop rzuca "kurwami", ogólnie nieogarnia.

Powiedziałem do niego że serwer to dno, a on Perm Ban.

Pozdro. Daje - do limitu

Zrob nowe konto^ ^ a nie tu ubolewasz.

Jak sie nie znacie na zartach to nie polecam serwera w godzinach 21-23.A jak sie znacie to wlasnie te godziny sa dla was odpowiednie.

Macie spolszczenie:

To jest ukryta treść, proszę

Skan jest wyzej w poscie

sstwc.jpg

Opublikowano

Serwer off:)

GA wgrywa nowe pliki,wszystko zostaje w eq:P

Uzbrojcie sie w cierpliwosc moi kochani dzis bedzie napewno on bo wgrywanie plikow to nie jest cos trudnego:P

Takze nie spamowac GA na pw na gg czy tam e-mail.Wszelkie pytania i uwagi dot.serwa kierowac tu lub na moje gg:28332649

Mozecie rowniez wejsc na ts'a.Adres moge wam zapodac na gg lub wyszukajcie w temacie:)w tym spamie;D

Podam wam stronke z plikami:

To jest ukryta treść, proszę

Prosze mu podziekowac wielkim+.Macie tam rowniez ss handlarzy i opis pliczkow;P

Niestety drop zostanie najprawdopodobniej zminimalizowany ze wzgledu na to ze moga sie pojawic lagi.

Dam wam opis tych plikow:

Przedstawiam wam , pliki gotowe na serwer wykonania mojego...Pliki posiadają , odbugowane moby w Grocie Wygnańców , Drop w grocie broni od 65Poziomu do 75Poziomu , Drop Zbroi od 61Poziomu do 66Poziomu , Drop Tarcz na 61Poziom oraz Drop Broszurek , Pliki posiadają także spolszczone całe big5_string oraz nowe questy typu biolog do 85Poziomu ... Pliki są dostosowane do przyjemnej gry w , której można urządzać wyprawy na DT , Wyprawy do Groty oraz Pojedynek , Wojny Gildii między graczami... Moje pliki posiadają odbugowane DMG takich broni jak : Miecz Trytona , Bezduszny Nóż , Wachlarz Diabła , Brzegowe Ostrze , Święty Miecz , Olbrz.Łuk.Diabła oraz Dzwon Szczęki Smoka. Jest możliwość robienia Szmaragdowej Zbroi , która umili nam grę... Pracuję nam odbugowanymi umiejętnościami każdej profesji...Mam nadzieję że pliki się spodobają i nie będzie komentarzy typu " Każdy może sobie takie coś zrobić " , ponieważ nie lubię ludzi , którzy krytykują prace innych a sami tego nie potrafią zrobić , hmm...Prawie zapomniałem ,

zmieniłem drop z metinów od 50Poziomu do 90Poziomu , dropi teraz z nich dodatkowo Kamień Dusz oraz 6/7Bonów ! , dodałem wszystkie mounty oraz na serwerze występują ulepszacze , dla czego ? Ponieważ ulepszacze zachęcają nas na przykład do pójścia wraz z przyjaciółmi na DT na piętro kowala...Ulepszacze można usunąć zapytaniem , które zaraz podam . Pozdrawiam Sensual.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takie zmiany beda,miejmy nadzieje ze na lepsze:)

Beda jeszcze male zmiany w shopach:) ale to chwila zajmuje

Pozdrawiam Pleater

sstwc.jpg

Opublikowano

Wszystko pod kontrolą Serwer niedługo ON !!!

Adm.. Walczy i stara się bo ma mały problem .

Cierpliwości !!

DJ_Breathing_Beating_Music_by_Nith_Torrang.png

25648n.gif

12460mp4.png

8432.gif

20503.gif

[GM]Micc

• Dodaj nową pozycję...