Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież Nx.

MetalMan01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pewnie znacie naszego forumowicza pirek95.

Na początku pisał wiadomości

Siemqa mam pytanko potrzebuje strasznie kasy , a mieszkam w niemczech i moge tanio zaoferować ci nx , lub np. za kilka zlotych giftnac ci cos na dluzszy czas.byłbyś zainteresowany? Potrzebuje pilnie kasy ; / . Jak coś to czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam Pirek

Potem

yo widziałem ,że szukasz tanio nx jak coś to mam tanio nx bo mieszkam w angli za 8200 nx 20 zl w formie polskiego doladowania do sieci orange wiecej info na gg: moje gg: 32204778.

Absolutnie nie polecam!! Wszyscy co planowali kupić przerwać transakcje!!!

On w ten sposób mnie okradł o 60 zł...

Jest on zwykłym złodziejem...

Dałem mu kody doładowywujące...

Napisał "jestem" i że gada z kumplem przez skype co ponoć sprawdzał te kody...

I nic więcej się od wczoraj nie dowiedziałem...

Telefon jego kolegi co sprawdzał te kody jest wyłączony bądz karta jest wyrzucona...

Piter jeżeli to czytasz to wiedz że jeżeli do tygodnia nie odpiszesz dzwonie na policje bo mam wasz numer telefonu oraz imei!!

I gdzie wreszcie kur** mieszkasz?? Anglia czy Niemcy!!?? Wiadomo że polska!!

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

no bo jestescie frajerami ze daliscie sie tak ze tak powiem Oje*b*a.. no i nawet na profilu u niego widac ze mieszka w katowicach ..

Opublikowano

To jest wiadome , ?

ja bym odrazu się pokapował , bo od nie zaufanej osoby kupić takie cos ...

tylko dzieci by się nabrały ^^

Widać było że on jest zaawansowany...

Mówił że ma jakiegoś kuzyna... który mieszka w polsce... potem za to kupuje itemki i sprzedaje je...

I najbardziej zaufałem mu dla tego że powiedział iż go objebali o 1100zł i miał nawet screena...

Wyglądało to tak że niby ktoś wpłacił a jednak nie...

I mówił że wyjechł do jakiejś cioci do niemiec...

Babka jego ma telefon dalej robi... i z niego kupuje nx....

Mieszka w katowicach??

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Popieram ... Jesteście debilam(bez obrazy)i żeby na takie coś się dać nabrać ... Pff

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Gratulacje za inteligencje panowie .....

Popieram panowie nie obrażajcie się ale wasz debilizm przebija granice normalności ...

To było wiadome że oszust .

Pisałem z nim ponieważ chciałem zakupić NX zaproponowałem mu iż kupię gdy wystawi na Allegro .

Powiedział iż nie umie to mu automatycznie podziękowałem

9368_gold.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "tanie NX"... NX'y kosztują, i będą kosztować, zamiast się dawać oje*ać na 60 zł trzeba było za to NX'y kupic - LEGALNIE...

Opublikowano

Zgadzam się z UP :)

Daliście siępo prostu wyr......

Trzeba było normalnie kupić za 60zł NXy, a jak już się na takie coś idzie to tylko i wyłącznie przez allegro.

Opublikowano

przeciez (bez obrazy) tylko gowniarze się dają na coś tak banalnego złapać...

Trzeba byc idiotą żeby wierzyć w takie bzdury

jak nadal sie niczego nie nauczyliscie to pamietajcie ze kazcie temu co "sprzedaje" wstawic na allegro tam nawet jak wam nie wysle to przynajmniej macie twarde dowody i allegro kieruje sprawe do prokuratury

sry za obrazy no ale tak jest...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up ale ty błysktoliwy jesteś <3 juz ktoś to napisał <_<

co do all to weźcie się ogarnijcie dali się oszukać to ich problem przynajmniej na następny raz będą bardziej uważać :3

To jest wiadome , ?

a skąd wiesz , że on niema np 10lat ? :3

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ławto wam gadać... Był dość obcykany...

Wiedział jak przekonać... Był przekonujący...

I to nie jest jakieś nielegalne kupowanie tylko przez Dao Pay normalnie!! tylko że bygiem!!

Jak cepy (za przeproszeniem) nie zrozumieliście tematu to nie poszcie!!!

W temacie jest kre** wyraźnie napisane...

Kradzież nx ważne dla was!!!

Nie pisze w temacie okradli mnie i co sądzicie o tym...

Ogarnijcie się!!! To jest ostrzeżenie!! Nie bierzcie nic od niego oraz po fakcie łatwo się gada!!!

Rozumiecie już temat???!!!

Sedze że do zamknięcia a was to już nie wiem czy warto o czymś informować... -.-

Opublikowano

To jest wiadome , ?

replite a z drugiej strony na allegro tez nie znasz sprzedajacego tylko tam masz pewnosc ze musi dojsc

EDIT

metalman to napisz do moderatora forum zeby go zbanowal zeby wiecej na tym forum tego nie zrobil

my juz mamy informacjechoc ja bym sie na to nie nabral (bo nie jestem ******* - sami sobie cos podstawcie xD)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Zamykam temat bo robi się spam i jedna wielka kłótnia.

Dziękujemy za ostrzeżenie - tyle ode mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...