Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot][Dl][Hack]Ultimate Hack V0.2 Made By Artent Hit !

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@shrek mi sie wydaje ze jednak tak duzo wirow pokazuje bo ma wiele funkciji:)

Ogolem bardzo przydatna rzecz,nie musze sie meczyc i wyszukiwac przez zwykle injectory.

PS:Fajnie ze sa rozne hostingi.

PS:spko dalem ci + bo mi sie przydalo,teraz zmienilem sobie wlasnie

PS:musialem bloknac avasta;(

sstwc.jpg

Opublikowano

@shrek mi sie wydaje ze jednak tak duzo wirow pokazuje bo ma wiele funkciji:)

Ogolem bardzo przydatna rzecz,nie musze sie meczyc i wyszukiwac przez zwykle injectory.

PS:Fajnie ze sa rozne hostingi.

PS:spko dalem ci + bo mi sie przydalo,teraz zmienilem sobie wlasnie

dokładnie pokazuje tyle wirusów bo dużo plików było zbindowanych aby hack był sprawniejszy.

a zbinder niestety jest programem hackerskim.

Opublikowano

hahahaha ! Lipne to jest ! Nie działa !

Klikam na exp hack potem uruchom metin2 i nie działa nic.

Kliknolem Kilka fb i exp hack i mi painta włączyło ! haha !

Nie działa !

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

Opublikowano

dokładnie mam to samo co UP jakiś posrany paint wyskakuje -,- jak wybieram kilka FB i EH

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

co to zainstalowac trzeba do metka czy kamermoda? nie ma tam zadnej paczki 2 .. ani zadnych instalek ..

asdasdasdasdasd.jpg
Opublikowano

przepraszam wszystkich bardzo niechcący wrzuciłem nie te archiwum co trzeba już się poprawiam i daje poprawny download

Opublikowano

tak to ciekawe czemu sie mi tak dzieje i temu 2 userowi? paint sie otwiera po kliknieciu w FB i EH

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

tak to ciekawe czemu sie mi tak dzieje i temu 2 userowi? paint sie otwiera po kliknieciu w FB i EH

przepraszam najmocniej aktualny download nie jest kompletny zaraz dam aktualizacje. faktycznie mógł wam się paint otwierać. przepraszam najmocniej

! EDIT !

! POPRAWIŁEM JUŻ LINKI Z DOWNLOAD !

Opublikowano

Niby chodzi ale klikam exphack i nic sie nie dzieje co jest ;d nawet tam gdzie jest kilka fb u eh klikam na exp bota czy cos tez nic ;/

asdasdasdasdasd.jpg
Opublikowano

Exphack -,- nie ma takiego czegos jest exp Bot jak cos

jedno licho każdy wie o co chodzi.

Opublikowano

Przepraszam was bardzo ale czy wy sądzicie że ja jestem jasnowidzem ?

każdy pisze "nie działa" i tyle i na dodatek minus wali

ja się trochę napracowałem przy tym hacku.

opiszcie mi dokładnie problem to spróbuje go naprawić...

Opublikowano

po wcześniejszej wersji hacka oceniasz obecną. wiesz współczuje ci. to musi być straszne niemieć mózgu.

Opublikowano

Boże, to nie pobierajcie, nie podoba wam się to won stąd! Mnie osobiście podoba się że artent tyle się napracował żeby odpicować takiego dobrego mix hacka, mi działa jak należy, + poleciał

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Nie pobierać tego gów**, mi kompa rozwaliło - FORMATA ROBILEM. Weź człowieku przestań robić hacki albo coś. Tak jak poprzednia wersja (możliwe że następna tez) zawalona wirami. Jeba** DZIECIAK. Masz "-", masz milion minusów 1000000x "-" :/

Opublikowano

heh mowilem ze to ma wirusy ale niee no co ty..; ] .

ten arent przez te wiry powinien dostac bana;].

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Przez ten shit musiałem kompa czyścić z plików exe i bibliotek dll bo nijaki niegroźny niby wirus zaraził mi wszystkie ... Wirus jeefo zaraża wszystkie exeki i biblioteki dll tak więc ten kto nie umie, nie chce mu się bawić z naprawianiem kompa niech nie ściąga wirusy są te same takie bajki to neosom można wciskać. A ten plik do usuwania wirów to szczepionka na jeefo a nie programik do usuwania

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

@up wyświetla ci się injector ?

najpierw wybierasz np. exp hacka a dopiero potem dajesz uruchom metin2 ? <-- tak jest poprawnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...