Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Slacu....

kiju12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... jak w temacie :D dostałem bana na SLAC'a ... do 2012 roku :c ponieważ przez przypadek udało mi się odpalić wh na SLAC'u xD... grałem chwile.. może z 15 minut. No i teraz żałuje bo nie mogę nic grać :/ a gdy zrobię nowe konto na SLACu to dostaje bana na MultiAccount... słyszałem że jest jakiś sposób by zrobić nowe konto na SLACu i grać :D i nie dostać bana... i tu jest moje pytanie :P zna ktoś z was może taki sposób ? Lub doradzi co mogę zrobić by dalej móc grać na SLACU ;c niestety nie chce mi się czekać do 2012 roku by sobie zagrać xD...

Opublikowano

Popytam tych co grają na tym.

Akurat dziś zacząłem szukać testerów prywatnego hacka na SLAC'a wykonanego przeze mnie :P

Dziś te wh po raz pierwszy odpaliłeś i od razu po 15 minutach ban tak ?

Opublikowano

Kolega powiedział, że "zmienne ip + mac address changer" i nie ma bana.

Ja sobie na moim godzinke pograłem przed chwilą, zobaczymy.. xD

Opublikowano

Ha xD zmieniłem MAC'a i teraz wyskakuje mi w SLACu "Incomplete reply from the master, try logging in again." czytałem o tym na forum SLACa i pisali żeby próbować zmieniać hasło... próbowałem i nic xD jakoś to rozkminie :) wielkie dzięki stary :D i powodzenia z haxem xD

Opublikowano

Ja mam bana na slacu niestety ale naszczescie do 26 wrzesia mniejsza ja kiedy poroboje sie logowac na slaca wyskakuje mi,,No auth reply from the master, try logging in again.

'' to jest wlasnie ban pisali m ize to odbana jak to ominac mam stale IP konta robilem wielokrotnie z wielu IP i dupa (hide ip easy)

29579184.gif

1337 clan enjoy PFK squad enjoy Real World enjoy Austria team in Enemy Territory En jOy

Opublikowano

Próbowałeś z tym MAC address changer ?

Jeżeli to do mnie to po pierwsze nie mam MACA(albo to jest tylko nazwa programu) po 2nie wiem skad to sicagnac i jak tego uzywac potrzebuje tuta i downloadu

29579184.gif

1337 clan enjoy PFK squad enjoy Real World enjoy Austria team in Enemy Territory En jOy