Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam P19 Mod Camo(z poprzedniego eventu na 3 miechy dostalem), m16(tą podstawową) i w 99% gier jestem pierwszy... Nie mam żadnego MG i specjalniej broni do FT :)

Opublikowano

Ja zazwyczaj jestem lepszy nawet od speców xD Chyba że maja miotacze xD Minigun nie daje sobie tak rady jak p19 mad camo xD ale miotacz to juz konkurencja :)

Opublikowano

ja polecam dojść do jakiegoś clanu z 3lv (chyba ,że już jesteś :D) kupić bacpack i

- g36e

-m416

-pp 19

-rpk

w takim zestawie amo się nie skończy w żadnej rundzie a pkty będą lecieć ładnie <3:D

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

ale do PP-19 przydatny jest celownik (z twoja ranga mozesz kupic taki jak jest w M416 CQB

ja polecam g36 - mozna nia z daleka sciagnac zombie a zarazem duzo strzalow na krotka odleglosc jak zombie sa blisko

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ja gram z m6a2-srt i podstawowa. lepsi sa tylko spece;p

I hackerzy ;p

@TOPIC

Kup famasa sobie lub Ak47u . Nawet na wysokim Lvl będziesz koksił. Ja obecnie biegam z P90TR i właśnie z AK . Bardzo dobra i uniwersalna broń

KowalskixD.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...