Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Sposub Na Lucky Shot

dorianlych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pszetstawjam wam nowy sposub na Lucky Shot.

Szukamy działajoncego hacka z visulal dinar ja uzywalem tego hacka ZeroX Client Hook

wlanczmy tom opcje w chacku wchodzimy do lucky shot i wciskamy ile chcemy broni morzna tak w nieskonczonosc

Mi to dziala zobaczymy jak wam.Jak pomogłem prosze o ++++++++++++

mantus1234.gif
Opublikowano

Nie działa !! Do zamknięcia i Warn za oszukiwanie. Ktos ma troche dinarów będzie myślał ze to z Visual ściąga a tak naprawde będzie mu zwiajło kaske.. ;/

Nie bądź żyła :) Daj Like'a

Opublikowano

Fakt sposób działa ale nie da sie wygrać broni załadujesz do końca lucky shot klikasz fire i wyskakuje ze nie masz wystarczajacej ilości dinarów!!! no ale plus bo działa jak mówiłeś

Opublikowano

U mnie to dziala a jak u cb nie to cos zle robisz

jak u ciebie działa i wygrywasz bronie to dawaj na maksa ich wejdź do item shopu i kliknij inventory i tam masz wszystkie bronie zrób scrina to wszyscy zobaczą !!!!! czy masz te bronie !!

Opublikowano

O ile wiem , to w sytuacji kiedy macie visual dinar , i używacie z nim właczonym lucky shota , to tracicie swoją , nie widoczną kase , a nie tą którą pokazuje wam visual dinar ;d

W trakcie bicia rekordu czasu online na mpc :]

Opublikowano

zapewne powiadam wam, iż gośc najprawdopodobnie raz tak zrobił, wygrał broń, i sie cieszy i myśli, że to przez to, że visual dinar ;] bo wygrał... zapewne nie rozumiecie nic z tego postu, ja też :] :]

shoob.png

Opublikowano

low

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

Ludzie! Popatrzcie sobie na jego posty i tematy tylko..

To jest spamer i nabija sie z was.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...