Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exp Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie mogłby ktos cos bardziej dokłądnie mi wytlumaczyc jak zrobic tego expiseasy bo z tego emilo ... cos tam nie nic nie rozumiem bo on mowi ze trzeba wszystko wlanczac przez injectory te pelerynki i ze all jets na filmie a wcale tego nie ma jak wlancza pleryny itp i ze expi itp wiec poprosil bym kogos o cos dokladniejszego daje + ;)

PS mam pytanko moglby ktos mi pomoc z odpaleniem mh tego od kamera bo proboje odpalic to jak wloncze to okno injecta sie ofa i nie wiem jak wlonczyc je w metku by je ustawic itp help ;) bd +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mam pytanie mogłby ktos cos bardziej dokłądnie mi wytlumaczyc jak zrobic tego expiseasy bo z tego emilo ... cos tam nie nic nie rozumiem bo on mowi ze trzeba wszystko wlanczac przez injectory te pelerynki i ze all jets na filmie a wcale tego nie ma jak wlancza pleryny itp i ze expi itp wiec poprosil bym kogos o cos dokladniejszego daje + ;)

PS mam pytanko moglby ktos mi pomoc z odpaleniem mh tego od kamera bo proboje odpalic to jak wloncze to okno injecta sie ofa i nie wiem jak wlonczyc je w metku by je ustawic itp help ;) bd +

OK postaram się pomóc.

Sciągnij najpierw

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

2.Metin2 AutoPot Patch1.0(Patch Umożliwia nam Granie na Wbudowanym AutoPocie Na Polskim Cliencie). DZIALA UPDATE 21.01.2011r.

Skan:

Potem zrob folder z metinem 2010-2011 i spathuj

wypakuj exp is easy do jakies (innego folderu )

Wlacz injector

Kliknij browse i wyszukaj Expiseasy.dll

I powinno być Waiting for game

To robimy obejście

Tworzysz nowydokumenttekstowy

otwierasz piszesz metin2client.bin

zapisujesz plik jako

nowydokumenttekstowy.bat

Oczywiscie do folderu z metinem

i nim wlanczasz i działa:)

napisz na pw jak coś jeszcze wytłumaczyć

Liczę na +++

Przepraszam za błedy pisałem na szybko

RMCF1902

Opublikowano

a wlasnie czy ja cos mam robic z hs? bo chyba mi cos hs blokuje bo jak wlanczam metka to nie wlancza mi sie okono exp bota ani innych cheatow?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

a wlasnie czy ja cos mam robic z hs? bo chyba mi cos hs blokuje bo jak wlanczam metka to nie wlancza mi sie okono exp bota ani innych cheatow?