Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc W Hackach

Ishade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie waz zapytac jak usunac hack shield z combatarms ;/ bo ciagle proboje jakos i nie moge a ciagle szukalem an mpcforum i nie udalo mi sie jak by dalo rade prosil bym o pomoc

Pozdr Ishade

Najlepiej jak sam bys zrobil za pomoca TeamViewer ;)

Dziekuje.

sigkj.png
Opublikowano

double post . . .

przeszukaj podpiete tematy a napewno jeden z nich cie zainteresuje :)

nie uczeszczaj na forum tylko dla hackow :)

polecam przypiete temaciki :P tam znajdziesz od groma haxow ktore cie zainteresuja :D

Opublikowano

Po 1 - nie da się usunąć hackshielda bo gra przestanie działać

Po 2 - jest od groma hacków w tym temacie Łap link

Po 3 - uprzedzam twoje pytanie - tu masz injectory do hacków (żeby je odpalić z hackshieldem) Tutaj link

Po 4 - sam nie hackuje, ale polubiłem to forum xD

Po 5 - jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz, postaram się pomóc

PS. istnieje taka opcja "EDYTUJ" - radzę jej używać, bo inaczej polecisz z tego forum.

PSS. jesteś bardzo leniwy, a takich nie lubię...

PSSS. Masz 15 lat więc się chłopie ogarnij a nie marudź tu... Przecież w wieku 15 lat ja już do pracy chodziłem ...

Opublikowano

no ale nie chce mi sie szukac ... a ja nie umiem robic ;D mam 15lat ;D

nie chce ci sie szukac ? -.-''

czyli wolisz spamowac nowymi tematami i postami zamiast przesunac ta myszke o pra centow do gory <_<

jak masz tematy to obok przypietych pisze takie slowo "PRZYPIETY" i nie wiem czemu ci sie nie chce szukac -.-''

Opublikowano

Spokojnie paradiseeeee , z takimi leniwcami trzeba spokojnie, bo szkoda się wkur*iać... Napisałem post wyżej co i jak, powinno wystarczyć. Myślę, że temat do zamknięcia (przez lenistwo autora).

Opublikowano

nosz wtf wszystko robie jak powinno byc ... biore Engine.exe Browe Injecte czy jakos tak wlaczam gra potem Injecte i nei dzialczy ;/

sigkj.png
Opublikowano

To jak masz windows 7 daj "rozwiazywanie problemow ze zgodnoscia" i daj tam "uruchom w zalecanym trybie zgodnosci" - zrob to na injectorze.

Opublikowano

Ściąg sobie Gordona i po sprawie :P (tylko że ma sporo virów).

Wyłącz zapory systemowe i antywirusy !

Ściąg .NET Framework i C++ bo bez tego żaden hack nie działa.

NIE DUBLUJ POSTÓW !!

Opublikowano

jak mnie tacy ludzie wkur**** no ale dobra....

skoro wyskakuja Ci bledy to moze napisalbys moze co dokladnie jest w tresci bledu !!!!!

w wieku 15 lat ss powinienes umiec robic xD !

i przy choc najmniejszej znajomosci angielskiego powinienes sam rozwiazac problem ktory jest w bledzie (no chyba ze masz same numerki)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

no ale nie chce mi sie szukac ... a ja nie umiem robic ;D mam 15lat ;D

Jeżeli ci się nie chce nie szukaj ,

Ode mnie gotowca nie dostaniesz .

Pora ruszyć szarymi komórkami

Przestań dublować posty ....

Z tego co wyczytałem masz jaki błąd ...

Hmmmm a jaki ?

Może pokażesz ss

9368_gold.png

Opublikowano

A zresztą po co kolejna osoba ma czitować jak jej się nawet szukać nie chce... Proponuje zamknąć temat, bo było takich setki, tysiące... To czego szuka jest podpięte więc ... sorka ale to nie ma sensu dalej ciągnąć... :angry:

Opublikowano

Widzę że autor i tak olewa totalnie temat więc zamykam.

Na przyszłość - macie błąd to go opiszcie, a nie "MAM PROBLEM" i na tym koniec -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...