Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam Bota pod najnowaszego clientaa tibi, nie interesuje mnie auto bot (chyba ze nic innego nie bedzie)

sciagalem TugBota i odpalic nawet nieszlo

Probowalem scrackowac ng ale ciagle jakies bledy.( korzystałem z poradnikow na forum)

Chodzi o bota darmowego.

Dzieki z gory

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

"nie interesuje mnie auto bot"

chodzi ci o Tibia Auto czy o co?? a tak poza tym moze nie mogles uruchomic TugBota poniewaz nie masz Net Frameworka?

13032777318975834031.gif

Opublikowano

No no chodzi o Tibia Aut, a net framework 2.0 i 3.0

a moze gotowego scrackowanego bota moglby ktos wrzucic jak jest.

Panom i Pania z keylogerami bardzo dziekuje, wiem ze jest tutaj takich ludzi bardzo duzo.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

Ehh ja mam internet mobliny (play) z limitem 10gb a ten plik pewnie 100mb + ma. Troche szkoda.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

Pie*dol sie lamo.

Pado se wysle ci net frameworka przez gg, co ty myslisz, ze ja jestem jak twoj ojciec i dam sie wrobic w dziecko?

Jak twoj tatus 8lat temu...

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

To jest nie możliwe, z tymi dziecmi trzeba cos zrobic, niedosc ze pytaja sie na mpc jak zrobic keya, to potem chca haknac kogos z tego samego forum.

Wezcie wystawiajcie juz te aukcje na allegro ze zdjeciami albo jak dawniej "siostra dziwka ukradla mi kase na pacc, macie tutaj jej nagie fotki"

To byly czasy a nie teraz 7 letnie dziueci bawia sie w keylogery. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

Zdup*aj z mojego tematu najlepiej nie wypowiadaj sie nigdzie, moze zabij sie?

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano (edytowane)

Darmowy bot to Tibiaauto(Nie wiem o co ci chodzi z tym auto Tibiaauto dziala tak samo jak każdy) Żeby poprawnie działała musisz wrzucić python24.dll do C: /Windows i do C: /Windows/System32

Pythona ściągniesz np.z Tibiasoft.com

Albo wpisz w Google.

Istnieje kilka Darmowych botów :) Co najmniej jeden Dodam iż Tibiaauto jest najmniej wykrywalna z darmowych botów to bezpieczny bot spokojnie nim Powergameingowalem 46 lvl w tydzień :)

Tibięauto ściągniesz również z tibiasoft.com ale jeśli nie ufasz stronom fanowskim ściągniesz od producenta www.tibiaauto.net :)

Podczas ściągania tibii auto(raczej po) Antywir może wykryć wirusa... Jest to reklama zawarta w bocie...Producent TA też człowiek chce zarabiać :)

Nie wiem po co te nerwy

@PS

Twoja sygnatura mi się podoba też zostałem (myślę, że ty też) "ukarany" za nic nie złamałem zasad sygnatury:) Oficjalny regulamin jest podczas wpisywania, a to co jest obmyślone w"spisku"(nie mam zamiaru nikogo obrażać) nie powinno mieć światła dziennego :)

Edytowane przez mizzy
userbarwb.png
Opublikowano

Uzywam teraz Tibia Auto ale w porownaniu do Ng to az przykre :D ale darmowe to wiadomo, teraz chyba nie ma cracka do ng pod najnowasza tibie wiec bedzie trzeba zainwestowac w ng chyba;/

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...