Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuniecie 30Dni

a  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. a

• Ta
      6
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mysle ze aplikacje co 30dni to zly pomysl, czasami nie uda nam sie bo nie ma miejsc a zalozmy za 2tyg wywalaja 3kidow i co? jest miejsce a my znowu nie mozemy napisac podania, dochodzi kolejnych 3 i historia sie powtarza.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Ja jestem na TAK, tylko z drugiej strony peda*y beda skladaly aplikacje co dziennie ;]

Mysle ze ktos kto kandyduje na kidmoda to ma jakis rozum i nie napisze na drugi dzien kolejnej, ew. bedzie zlewana przez modkow.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Jestem na tak.

ALE. Powinno to wyglądać tak:

1. Persona non grata zostaje na 3 miechy.

2. Jest rozwiązanie.Jeżeli aplikacja zostanie odrzucona 2razy podrząd, to blokada na 1 miesiąc.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Jestem na tak.

ALE. Powinno to wyglądać tak:

1. Persona non grata zostaje na 3 miechy.

2. Młody, jest rozwiązanie.Jeżeli aplikacja zostanie odrzucona 2razy podrząd, to blokada na 1 miesiąc.

To tez mogloby wypalic, 2 szanse pod rzad dozwolone.

Czekamy na wypowiedz duds. pana M i Lorda Makina bo to on nad tym czuwa.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Jak napisałeś podanie, a okazuje się, że nie ma miejsc w teamie, a potem za kilka dni nagle są, administracja widzi twój wkład, to zaakceptuje podanie nawet jak złożysz je drugi raz w ciągu 30 dni.

Jak team widzi, że się nie nadajesz i lecisz na rangę, to zwyczajnie w takim wypadku trafiasz na Persona non grata, żebyś nie pisał jeszcze kilka razy bezsensownych podań ...

Jak się mylę, to proszę mnie poprawić

Opublikowano

Jak napisałeś podanie, a okazuje się, że nie ma miejsc w teamie, a potem za kilka dni nagle są, administracja widzi twój wkład, to zaakceptuje podanie nawet jak złożysz je drugi raz w ciągu 30 dni.

Jak team widzi, że się nie nadajesz i lecisz na rangę, to zwyczajnie w takim wypadku trafiasz na Persona non grata, żebyś nie pisał jeszcze kilka razy bezsensownych podań ...

Jak się mylę, to proszę mnie poprawić

Tak nie ma niestety, odrzuca cie to moga dopiero dodac za 1miesiac..

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Odrzucenie, bo się nie nadajesz =/= odrzucenie, bo się nadajesz, ale nie ma miejsca.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jestem na Tak !

Jak napisałeś niema KidModów a tu potrzebny Team a ty nie możesz napisac :)

Nie userom o tym decydować, czy są potrzebni kidmodzi, czy nie są potrzebni.

Odrzucenie, bo się nie nadajesz =/= odrzucenie, bo się nadajesz, ale nie ma miejsca.

Dokładnie. Miesiąc to krótki okres czasu. W okresie tego 1 miesiąca możesz nam pokazać, że naprawdę Ci zależy i że nie chciałeś tej rangi tylko po to, żeby ją mieć.

Na nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...