Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Moj Fms :D

AceR'eK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oto moje fms:) wiem ze moze nie za dobry ale zmienialem bony z IS tym przedmiotem i odrazu za 1 razem takie sr wskoczyly;D

profms.jpg

Jesli dasz - Jestes Spoko Ziomek

Jezeli dasz + jestes LamuS!

10 V

20 V

30 V

50 V

100 X

150 X

200 X

250 X

300 X

350 X

400 X

444231786.png

18706.png

Opublikowano

No chyba nie na PL'u bo na PL'u nie ma bonu do zręczności +9 tylko +8 i nie masz tej pieczęci do odbierania przedmiotów z is bez otwierania dozo

350x19.png
Opublikowano

139 peleryn na PLu ? Haha jak peleryny dropią tylko z metków po 20 szt. w red lesie..

Gram na:

Tiveria.pl 80Lv Woj Mental

BoundMT2 75Lv Ninja Dagger

Opublikowano

"Paczcie to jezd muj łók na peelu dostauem go od gieema ktury jezd mojim tatóśem dajcie mi plós plis plis plis plis

ps. Nie obchodzi mnie wasze zdanie na temat tego posta ;d Już dostałem 5% za tego posta :D

@brainkiller toż to pl jest nie widzisz ? :D

0121162441.jpg

s2c77Oa.png

Opublikowano

Hehe, śmieszny typ ;D.

Pogromcy mitów się znaleźli :)

po 1, sztabki moze miec, są na plu do kupienia u dozorcy :)

po 2, nie ma lvlu obok nicku

po 3, zręczność

po 4, kto na 45 lvlu nosi drewniane kolce, tradycyjny hełm i drewniany naszyjnik ;) chyba ze po 2k pz :)

Opublikowano

To jest priv :> Możliwe że jakiś Polski dedyk z clientem 2010 i dlatego lv obok nicku widac.Pozatym bon na zrecznosc jest za duzy,w eq jest ksiega przyw. konia militarnego a Ty masz dopiero 45.

100% Priv a nie PL ;)

.

Opublikowano

A więc tak. Po pierwsze zręczność, a po 2primo to serwer albo z Lvl obok nicku, albo zrobil sobie SS na innym servie i dodal lvl obok nicku za pomocą magicznego Painta^^

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

poco takie tematy?

niema tego okna w eq do isa

i tylko lvl obok nicku ktory jest juz prawie na kazdym serwerze...

zen poli... :D

moderator do kosza z tym.

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

O_o tego z is'a nie ma jak sie gra na kamer modzie ;x jedyne co podejrzane jest tu to te 9 zrecznosci ale nie wypowiem sie na temat tej zrecznosci poniewaz nie mialem nigdy bona z zrecznoscia (Chyba ze wbudowany w itemku) Co do sztabki przeciez moze kupic u dozo O_o a pelerynki 50 sztk chyba 59 SM wystarczy troche Aol'a i masz

Opublikowano

@up

I co z tego? Ja tez biegałem nawet do 48 z takim eQ wystarcza dobre bony i z takimi itemkami mozesz latac do 61 ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...