Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Konto Steam Wyłączone

Apsell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 20 dni temu wyłączyli mi konto steam ;/Fuck

Pisałem do nich meile i odpisali mi jakoś dziwnie :D i wgl tego nie mogę pojać może ktoś mi pomoże? plis:D

juz to przetłumaczyłem:

Witam, pracownik odpowiedział na twoje pytanie: Witam Kapsel, Twoje bezpieczeństwo konta wydaje się być zagrożona. Musisz wykonać następujące czynności w celu zapewnienia, że konto jest bezpieczne zanim zostanie ponownie włączona: 1) Przeskanuj komputer w poszukiwaniu wirusów, rejestrującymi naciśnięcia klawiszy, programami szpiegującymi i innymi złośliwymi kodami z skanowania narzędzie, które ma najnowszych definicji wirusów. 2) Nie dostępu do konta Steam z kafejek internetowych lub współdzielonych komputerów, które porywacz może mieć dostęp. 3) Zmiana hasła do konta Support SteamPowered.com i hasło do konta e-mail, którego używasz do skontaktować się z obsługą. Konto użytkownika zostanie wyłączone do czasu ukończenia powyższej listy (w kolejności, pod warunkiem). Prosimy o poinformowanie nas, gdy wykonasz w liście kontrolnej. Będziemy włączyć konta i zresetować hasło jeszcze raz. Kiedy tylko chcesz, możesz zobaczyć swoje

Opublikowano

Czytałeś to w ogóle? Jest wystarczająco dobrze, żeby to zrozumieć...

@topic

W czym problem konkretniej?

Proponuję zrobić format, bo anty-virus wszystkiego nie wykrywa...

Napisz potem, że przeskanowałeś kompa, nie korzystasz z konta Steam w kafejkach i zmieniłeś hasło wraz z e-mailem.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Napisz im że już wszystko zrobiłeś i powinni odblokować Ci konto. Tak "nawiasem" mówiąc nie powinieneś wklejać linków do resetu hasła ponieważ narażasz się na kradzież.

Opublikowano

Też mialem juz raz konto wylaczone,ale wtedy jak do nich napisalem od razu mi odblokowali xD daltego bo nie bylem na nim ok 5 miechow xD <_< A w zwiazku z toba to jak zrobiles te wszystkie rzeczy co Ci napisali to odpisz im i napisz ze juz to zrobiles i zeby Ci wlaczyli konto i dali haslo bo bedziesz miec nowe automatycznie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...