Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko przez uce latwo bylo robic jakies ug/cd/speed itp itd teraz nie ma nigdzie dzialajace uce/rootkit na inta i ludzie uzywaja tylko dllkow zrobionych przez kogos.

jak sie robi dll-a np ug/cd itp itd wie ktos moze? czy jest to chociaz podobne do uzywania uce do tego ? jezeli ktos ma pojecie jakiekolwiek na ten temat bylbym wdzieczny za kazda informacje.

albo czy da rade dlla juz zrobionego rozszyfrowac by widziec jak to dziala itp itd ?

Opublikowano

Owszem zrobione przez kogoś ale to tylko kod Źródłowy do DLL'ki... Więc każdy robi po swojemu i nikt tego nie da... Wystarczy minimum znajomości C++ do tego Visual Studio zainstalować bo wszystko w tym robisz...

Tak więc jak to kolega NymphomaniaC w moim temacie napisał więc napisze tak samo...

łatwo wyszukać

... jak się wie gdzie szukać :-)

Pozdro

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

aha no tak rozumiem ze to forum to tylko dla gotowcow jest do wstawiania?... no coz dobrze wiec trzeba bedzie korzystac tylko z gotowcow innych (zero rozwijania sie :s)

Opublikowano

Tutaj znajdziesz source, ale czy Ci to pomoże to nie wiem :P

Musiałbyś zainstalować visual studio c++ i skompilować.

Z tego co wiem do odpalenia tej dll po skompilowaniu potrzebny jest injector (chyba że syntex coś zmienił).

btw

tutoriale do c++ znajdziesz na necie :P

sign.png
Opublikowano

Dobra pogrzebałem trochę dzisiaj i zrobiłem proxy dll (dbghelp.dll) na source syntex'a.

Wystarczy skompilować, zmienić w folderze kala dbghelp.dll na dbghelp_,dll, przenieść dbghelp.dll z folderu Debug (z source :P) do folderu kala i odpalić.

Może się przyda (choć wątpię że komuś się będzie chciało uczyć programowania na tym :P)

Download

// tak, kompilowałem na Visual C++ Express 2010

sign.png
Opublikowano

ja sie przyznam ze zaczołem symfonie c++ by miec jakies pojecie na ten temat :P wiec nim zaczne cos sie wypowiadac troche moze minac :) jakies tam prymitywne rzeczy umiem ale jezeli chodzi o dll-ki jeszcze zostalo mi sporo a przeczytac to nic jeszcze zrozumiec i nauczyc sie stosowac xD ale to co tu masz np w dev++ nie moge skompilowac wiec chyba nie wszystie progsy sie nadaja do kompilacji :s mozna wiedziec jakich ty progsow YourFear uzywasz?

// dzieki wielkie mysle ze sie przyda =)

Opublikowano

sciagam wersje pro bo ponoc express nie ma mpf i jakis innych bibliotek przydatnych ale pooki co uzywam deva do gotowcow wrzuconych przez syntexa i yosakii dev nie za bardzo sie przydaje ale jak dla mnie na poczatek do nauki nie narzekam :)