Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie Działa Mi Sirosix 6.8

DevilShadow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema a więc tak pobieram Sirosix 6.8 z mpcforum wypakowuje plik rar pokazuje mi sie injectro + plik dll ok odpala injector pisze mi weating warrock.exe odpalam warrocka pokazuje mi się panel logowania naciskam Instert i nic się nie dzieje powie mi ktoś co robie nie tak albo opisze dokładnie jak odpalić tego hacka

Opublikowano

niewiem dokładnie o co chodzi bo cie nierozumiem ale napisze jak ja odpala to tak wszystko musi być w jednym folderze click inicijator wloncz warrocka i zaraz ci zniknie inicijator jak ci się bedzie ładował hackszild i potem będziesz go mial po lewej stronie jak niezadziała napisz na gg 8024454

Opublikowano
niewiem dokładnie o co chodzi bo cie nierozumiem ale napisze jak ja odpala to tak wszystko musi być w jednym folderze click inicijator wloncz warrocka i zaraz ci zniknie inicijator jak ci się bedzie ładował hackszild i potem będziesz go mial po lewej stronie jak niezadziała napisz na gg 8024454

doskonała pisownia....

poprostu nie działa CI z różnych powodów... inny injector sciągnij albo woogle nie cheatuj;)

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano (edytowane)

Mam win XP SP3 .NET 4.0 32Bit odpalam hacka y folderu jest tam injector i plik dll i jeszcze jakiś jeden to odpalam go tym injectorem co jest w folderze następne włączam warrocka pokazuje się HS i znika injector wchodze do gry naciskam insert ale mi się menu nie pokazuje

Edit@

Czy jak odpale innym injectoret to będzie działać?

Edytowane przez DevilShadow
Opublikowano

A może detected już? nie wiem bo nie używam Siro.. Wole Geoninga ;p

Zbieram plusiki :) Kliknij ten zielony znaczek po prawej (add.png)!

Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie pomoże :))

GG: 778 46 40

sharpsh0ter.gif

sharpsh0ter.gif

sygnagifxd5.gif

asdadasdasb954.gif

Opublikowano

A inny hack podobny do sirsix bo nie znam się na tym pierwszy raz odpalałem hacka i 4 raz gramłem w warrock przerzuciłem się z CF polećcie mi jakiegoś innego hacka z 3D3 menu który teraz działa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...