Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałby abyście mi troche opisali tą grę,na czym ona polega,kim zacząc grac,jak najszybciej expic itp.)ogólne porady) oraz chciałbym wiedziec jakie haxy są dostępne do silkroada i jakie mają zastosowanie itp. z góry dziękuje za pomoc.

phenomon.gif
Opublikowano

Witam.Chciałby abyście mi troche opisali tą grę,na czym ona polega,kim zacząc grac,jak najszybciej expic itp.)ogólne porady) oraz chciałbym wiedziec jakie haxy są dostępne do silkroada i jakie mają zastosowanie itp. z góry dziękuje za pomoc.

Witam, jeśli chcesz się zapoznać z grą, to zapraszam do tego linku

To jest ukryta treść, proszę

lub

Tam dowiesz się wszystkiego odnośnie budowy gry, skili, jaka klasa etc. Za dużo by tu opisywać. Jeśli chodzi o haxy, nie znajdziesz tu nic podobnego do MH jak w Metinie, czy innych grach, gdzie można latać na SH etc. W tej grze jeśli chcesz coś znaczyć i mieć jakiś hlvl, to nie masz innego wyboru jak używać bota. Polecam Ibota

Teraz trochę o grze. Silkroad, to jedna z najlepszych gier MMORPG, w jakie grałem, jednak jak już wcześniej wspomniałem, w nią się nie gra, tylko boci. Zabawa zaczyna się dopiero na hlvl, chyba że wcześniej znajdziesz jakąś fajną ekipę i razem będziecie śmigali. Główną wadą jest farming sp (skill pointów). Im większa farma, tym lepiej sp leci. O farmingu poczytaj trochę na stronie, którą Ci wcześniej podałem. Na początek polecam Tobie jakiegoś chara z Chin, full str np. Bowa lub Glaviera. Czemu nie Euro? Z tego powodu, że są tam potki co 15 sekund i będziesz padał często. Wybierając chińską postać, zapewnisz sobie potki o wiele szybciej niż w EU, co pomoże Ci w przetrwaniu. W rozwoju postaci pomoże Ci oczywiście poprzednia strona, którą Ci podałem.

Przydatne linki z MPCForum:

Expienie:

farming:

Buildy stworzone przez użytkowników:

Alchemia:

Opublikowano

ok dzięki masz ode mnie + i 5.tylko jeszcze mam pytanie.czy ten ibot działa tak jak w metinie easymetin2? że np. ustawiam bota,ja sobie gdzieś ide,a on za mnie expi?

phenomon.gif
Opublikowano

Tak, właśnie tak działa. Dodatkowo może Ci np. sam robić pt, alchemię i wiele różnych innych bajerów. Wszystko masz opisane w temacie o Ibocie, który podał kolega @pontius234 ;)

1295049164-U286654.png