Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sprzedam][Tibia]85+ Paladyn Na Arcanii. Wysokie Skille!

Cre4zy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ transakcji: Sprzedaż

Świat: Arcania

Poziom postaci:85-90

Profesja postaci:Paladyn

Wykonane questy:Na screenie.

Ekwipunek:Plate legsy, steel helmet, trochę royal spearów, 6k i paladin armor + trochę innych syfów w depo.

Skille/Mlvl:89/62 Mlvl 17

PACC:Był 3 razy.

Recovery key:Posiada, daję go oczywiście z kontem + dodaję również maila.

Cena:Do uzgodnienia, ale interesuje mnie coś ok. 50-60zł najlepiej przelewem na paypal lub konto bankowe. Mogę się również zamienić za yangi na serverze Kirian w grze Metin2(3kkk) lub jakieś itemy.

Preferowana forma płatności:Paypal, przelew bankowy.

Kontakt:GG: 2050111 lub mail: [email protected]

O postaci: Postać NIGDY nie miała RS'a, nie była huncona, ma bardzo dużo przyjaciół w grze. Nie wiem czy Aata Arhari dalej gra, ale był to mój znajomy z RL'a. Postać sprzedaje, ponieważ już nie gram w Tibię, a szkoda żeby się marnowała, gdyż poszło w nią bardzo dużo czasu, z resztą widać to po skillach jakie ma. Można zrobić test na tutora, nigdy nie było żadnych criminal recordsów (więc nie było żadnego bana =)) Postać posiada zrobionych kilka addonów, nie pamiętam już jakich, ale na pewno beggara, full citizena, full huntera i outfity pirata, assassina, brotherhooda. Nie jest zrobione POI więc szybko można zdobyć softy.

Zdjęcie:

beztytuugoy.jpg

questyy.jpg

Zapraszam do kupna!

Najlepiej pisać na Gadu-Gadu, często jestem niewidoczny więc proszę nie zwracać uwagi na status.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

• 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...