Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Mapa :D

BehindEnemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka średnia.. Mała i sporo bugów. Osobiście mi się nie podoba.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Ja tam dokładnie jeszcze nie pograłem żeby opisać swoją opinie ponieważ warrock bez przerwy crashuje ale pogralem 2 plansze i po 1 wydaje mi sie ze każdy sie respi gdzie chce a co do mapki jest tragicznie mała i jeszcze nie miałem zamiaru pograć nowymi brońmi ale po opisach tych broni wydają się dość dobre . Oto moja recenzja xD ..

Opublikowano

Gram nałogowo w tą mape bardzo przypadła mi do gustu jest ona na pierwszym miejscu w mapach deadmatch i właśnie dzięki tej mapie zacząłem grać w DMD :D

Opublikowano

Smieszna jest ta mapa :D niezle idzie sie usmac jak respisz sie w bazie przeciwnika a co do nowych broni nie polecam kiepskie sa... :)

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

mi sie ta mapa spodobala, nawet bardzo, moze glupio ze nigdy nie wiadomo gdzie sie kto zrespi ale mi sie to np podoba, duzo takich miejsc zey slyszac kroki wyskoczyc i heada walnac, a co do broni to widzialem filmiki o predatorze i moze byc fajna, na 3 slot javeli a na 5 predator i tak: strzelasz z javelina potem odrazu z predatora i zanim 1 pocisk doleci to ten predator walnie i ok po kilku seck wali javelin i ma sie killa, fajnie bo koles moze pomyslec ze tylko z predatora sie wali i nie wyjdzie z czolgu :3

Opublikowano

Jak dla mnie ta plansza jest dobra dla snajpera i medyka.(medyka jam ma 6slot i medic boxy, a dla snajpera jak ma AW50F albo cos podobnego).

determinator96.gif
Opublikowano

Mapa jest super dla graczy premium. Przez ta losowosc respienia sie idzie szybko po expic i ratio wrzucic do gory.

Jak dla mnie super mapka.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Średnia.. z ESP nawet idzie sobie grać, ale wieeelki błąd z tym respieniem się wszędzie.

Zbieram plusiki :) Kliknij ten zielony znaczek po prawej (add.png)!

Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie pomoże :))

GG: 778 46 40

sharpsh0ter.gif

sharpsh0ter.gif

sygnagifxd5.gif

asdadasdasb954.gif

Opublikowano

slaba... mała.... beznadziejne respawny.... raz czekalem 5min na kolesia w bazie NIU... i rzadnego nie widzialem.... taki psikus;D

Jak mozesz daj +

Opublikowano

DM na którym idzie mi najlepiej. Polecam, tylko respy rzeczywiście zkichane. Ale ogólnie spoko mapa

Opublikowano

ja tam tylko z nadem biegam i rzucam jak kogos widze najlepsza metoda xD jeszcze TBOMB to juz wgl. xD racja co do tych rozwalonych respow (nie wiem po co sa te flagi derb i niu0 zal mi tego

Old and retired gamer WarRock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...