Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Z Miarowymi Cenami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Mam pytanie, na którym serwerze ceny są w miarę niskie ( aura 4-5kk ? ). Czy istnieje jeszcze w ogóle taki serwer? Chciałbym grać bez allegro z małą pomocą ISa, więc nie chcę aby ceny były wysokie. Dam za pomoc 3 dni limit +.

PS. Za tydzień mam ferie więc nie chcę się nudzić.

Opublikowano

witaj . niema takich serwerów . na syriuszu jest chyba najtaniej aura po 10kk stoi o ile wiem . a wszedzie aura 15kk+ . chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic;].

ja polecam serwer Eteor ;) malz po 3kk chodzi aura 20;/ duchowe zeszły z ceny o 10kk:D i kosztuja 90;P ale nawet bez 100kk z allegro niemasz po co grac.. bo jezeli zaczynasz od 0 z ppomoca is.. to tylko pierscien expa podwojny drop i nic wiecej ci nie pomoze w grze.. chyba ze chcesz wybonowac eq^^ i sellac;p . zapraszam na eteor na start jak bedziesz chcial moge ci dac z 1kk a podexpic to hmm narazie raczej nici z podexpu bo gram nowym charem :P Bm'em;]. jak cos to chunjo;]

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Cześć !

Mam pytanie, na którym serwerze ceny są w miarę niskie ( aura 4-5kk ? ). Czy istnieje jeszcze w ogóle taki serwer? Chciałbym grać bez allegro z małą pomocą ISa, więc nie chcę aby ceny były wysokie. Dam za pomoc 3 dni limit +.

PS. Za tydzień mam ferie więc nie chcę się nudzić.

Niema juz takiego serwera na którym aura jest taka tania...Gralem na phobosie tzn pogrywam czzasem to ludzie aure za 12kk kupują. o.O

Opublikowano

Syriusz jest najtańszym serwerem bo jest najpóźniej utworzonym.

Gdy wyjdzie następny serwer (w co nie wierzę) to tam ceny będą niskie.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...