Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu To Samo ;/

El_Bober

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu ,gdy włańczam Combata to wyskakuje mi takie coś ...

beztytuusi.png

Zrobiłem już reinstala i nic to nie dalo :( . Mam tak za każdym razem ,gdy włańczam CA . Dzieje sie to wtedy gdy wbijam na jakiś serwer .. np wbije na Bravo,szukam rooma i mnie wywala na pulpit włańcza mi znowu Combata i nie mogę pisać na "Messenger" (mam tak jakby bana na rozmowy ,ale potem mam jużwszystko normalnie) a tym bardziej na chacie clanowym :( .

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Tez mam Win7 x64 i to ze chodzi bez odpalania jako admin, nie znaczy że to nie powoduje problemu, a zgodność nie potrzebna

Z tego co piszesz to chyba jakis problem z internetem, jakie masz łącze, sprawdź czy coś ci nie blockuje CA

deidara2.png

Opublikowano

ja mam windows 7 x32 i mi się automatycznie pokazuje okno do wpisania hasla administratora komputera wiec nie wiem jak wy mozecie nie miec

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

nic mi nie blokuje ;/

Neta mam 6MB ...

Nigdy takiego czegoś nie miałem ;/

Czy to może być spowodowane tym ,że zainstalowałem CA na nowym dysku ?

najpierw miałem Ca zainstalowane na "D" potem kupiłem dysk 180GB i na nim zainstalowałem CA ...

Czy to może być ten powód . ?

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Masz win 7 więc spróbuj tego:

PPM na Combacie >>> "rozwiąż problemy ze zgodnością" >>> "Wypróbuj zalecane"

To jest najlepsza z możliwości Win 7, nawet jak ręcznie ustawiałem zgodność kilka programów nie działało, dzięki tej opcji działa wszystko :)

Spróbuj, jak nie pomoże to wyłącz wszystkie firewalle i antywirusy, jak to nie pomoże to usun Combata, ściągnij na nowo z innego źródła i zainstaluj jak to nie pomożesz, zrób to samo lecz na innej partycji. Jeśli nic nie pomoże, to ja nie mam więcej pomysłów xD

Opublikowano

aha, radzę Ci usunąć sygne, niestety ale to jest forum o hackach. Wiadomo, nie wszyscy hackują, ale jak ktoś przykabluje, że (Twój Nick) masz konto na takim forum - możesz się pożegnać z kontem...

Opublikowano

aha, radzę Ci usunąć sygne, niestety ale to jest forum o hackach. Wiadomo, nie wszyscy hackują, ale jak ktoś przykabluje, że (Twój Nick) masz konto na takim forum - możesz się pożegnać z kontem...

na tym forum , nie śa wstawiany tylko haki , śą też

różnego rodzaju poradniki ..

a jak przykabluje co z tego ?

może i jest na forum o hakach .. ale ma game logach nic nie ma , że hakował

wiec nie maja prawa go zbanowac .

aha , twoja odpowiedz nie jest zgodna z tematem ..

wiec jeśli temat wyjaśniony ..

omek bądz daxer zamykajcie ..

1354406725-U90533.png

created by me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...