Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Lagi Multiplayer... [Bfbc2]

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo... Mam pewien problem... Gdy sobie gram w Battlefield Bad Company 2 Multiplayer to mi bez przerwy wyłącza się gra... Oto chodzi że nie dość że wybieram serwery z NAJMNIEJSZYM pingiem to i tam mapka się ładuje 3min i do tego to nie jest ładowanie tylko ,,pokaz screenów :D'' Np. gdy gwałtownie ukucnę, kliknę PPM (przybliżenie), albo moja drużyna zajmie punkt kontrolny to się zcina gra i wyłącza... Nawet na Singleplayerze (Kampania) też się wyłącza... (ale znacznie dłużej da rade pograć w kampanii)... Proszę o pomoc! Może to wina sprzętu, ale chociaż mało się znam to nie jest on chyba krytyczny: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz, 1,00 GM RAM... Na dysku lokalnym ,,C:" mam 14GB wolnego miejsca a na dysku lokalnym ,,D:" mam 236GB wolnego miejsca... Proszę o szybkie rozwiązanie tego problemu... Posypią się +/- i 5...

Nothing to do here.

Opublikowano

i recommend you to set dx9 mode.

goto Documents\BFBC2\

open settings.ini and change DxVersion=auto to DxVersion=9.

runs much more smoother for me.

and hmmm

Poprostu zmiejsz grafike na minimlane

30364378.png

Opublikowano

A jaką masz kartę graficzną? To po 1, a po 2 dokup tak jw. mówią ci ludzi 1gb ramu

Intel Core Quad Q8300 4x2,5GHz , 4GB Kingston , SATA Samsung 500GB , GeForce 9800GT 1024 MB

Kto odważny zwycięża , lecz jak ktoś ma być odważny skoro otaczają go lagerzy ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...