Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy istnieje bug na pieczęcie bez czasu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio mi koleś w grze napisał czy zrobić mi DT bez czasu napisałem że się nie da a on odpisał to zobaczymy. Dobra doszedłem do pieczęci dropnałem już chyba 3 a czasu nie liczyło wie ktoś jak to zrobić ?

Opublikowano

Jedyny bug z pieczeciami to tak ize czasem mozna zrobic je w 10 minut gdyz z 1 spotu dropia po 2... Drugi bug z kolei to ten ze na czacie nie wyswietla sie czas '' Ile minut pozostalo do konca '' natomiast czas leci lecz ty tego nie widzisz =))

Opublikowano

yyy bylem dzisaij na pl w dt oczywiscie z 1spotku nie bylo pieczatki z 2 tez mnie i z 5 wiec powinno mnie lognac ale nie logło nie wyswietloało sie tez ile czasu do konca a jak nie na pieczeciach to na kowalu powinno lognac ale i tam na dobre mi to nie wyszlo bo stal poszla sie... juz 3 w tym tygodniu

1378747514-U216092.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też gram na PL i co 4-5 dt zdarza się, że jest napisane, że jeszcze 15 minut, a później czasu już nie liczy. Nie wiem jak to zrobić to co jakiś czas się tak robi ... Mi się przydaje bo bodym jak jestem sam na dt i codziennie mam range na -, więc to się przydaje mogę zbić range .Mój kumpel mówił, że umie to zrobić, ale z nim nie gadałem jak więc nie wiem ...

Metin2 PL

Nicki : Nenuk19(76lvl), Rapus(75lvl), FiReJohny(75lvl)

Serwer : Astral (s5)

Królestwo : Jinno

Główna gildia : MonStars

ofuck.jpg

sygnai.jpg