Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick Na Żółto Tarcza Obok Nicku

vilax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Wiem że tarcza obok zależy od levelu tak samo słyszałem że żółty nick jest powyżej nie jestem pewny ale chyba 60lv a tu są przypadki w których to sie zupełnie nie zgadza.

Wiec.... WTF

screenshot011cb.jpg

screenshot012t.jpg

screenshot020p.jpg

1329228482-U118767.png

Opublikowano

gracz snoobek ma 2 lvl

To jest ukryta treść, proszę

może był tuż po dlvl, albo zwykły bug w grze.

a co do pozostałych screenów.. Żółty nick mają tylko gracze z 70+ lv. Jeżeli z nim grasz, kickniesz go, bądź sam wyjdzie to osoba która zajmuje jego miejsce automatycznie ma żółty nick. Też bug tak sądzę.

Wyjaśnione, proponuję zamknąć.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Snobek ma 2 lv dlatego bo może już wbił co za sztuka wbić z 1 na 2 lv a ten screen z 2 tyg temu był robiony

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Snobek ma 2 lv dlatego bo może już wbił co za sztuka wbić z 1 na 2 lv a ten screen z 2 tyg temu był robiony

Tak wiem, ale nie to miałem na myśli w moim poście. Myślę, że w tym dniu miał dlvl i stąd ten bug pokazujący 60lvl na tarczy. Pewnie gdybyś zrobił reloga byłoby już normalnie.

edit: @down

Sorry że tak spamuje ale co to jest dlvl ? :/

Deleveled czyli obniżenie do 1 lvla. 2dlvl = Perm

Opublikowano

@UP napisał Ci kolega wyżej ...Obniżenie levela przez Admina .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

to nie jest dlvl... to jest "lag", jeśli naciśniecie "User list" ostawicie wedlug lvl najpierw bedzie chyba od 1 wzwyż, gdy nacisnie sie jeszcze raz nicki sie zmienia, cyfry sie zmienia, ale "tarcze"zostana zobaczcie.

Opublikowano

to nie jest dlvl... to jest "lag", jeśli naciśniecie "User list" ostawicie wedlug lvl najpierw bedzie chyba od 1 wzwyż, gdy nacisnie sie jeszcze raz nicki sie zmienia, cyfry sie zmienia, ale "tarcze"zostana zobaczcie.

ale snoobek na bank miał dlv ^^ pamiętam go.

Opublikowano

Sorry że tak kompletnie nie w temacie ale jak wywołać okno "User List"?

Znajduje się ono nad 'Item Shop' -> wystarczy w nie kliknąć. Następnie masz 3 sposoby sortowania:

1. wg nicku

2. wg klanu

3. wg lvl

Opublikowano

lol ... żółte nicki mają moderatorzy g1 (i admini) a Modzi g1 zawsze są automatycznie awansowani na 70 lvl :)

Opublikowano

To jest bug musiałes grac z kims kto miał 70+ A POTEM WSZEDŁES DO RUMA I TAK TO WIDAĆ sam tak mam czasem:)

"to nie jest bug, tylko byl 70+ a pozniej wyszedl i ktos wszedlza niego" czyli co to jest?^^ BUG...

Opublikowano

Znajduje się ono nad 'Item Shop' -> wystarczy w nie kliknąć. Następnie masz 3 sposoby sortowania:

1. wg nicku

2. wg klanu

3. wg lvl

No nie mogę z Siebie. Za każdym razem to widziałem a mimo to i tak zastanawiałem się gdzie to się znajduje. Jak byk "User List" dzięki :)

piotrek23.jpg
Opublikowano

Sadze, ze juz wszystko zostalo powiedziane wiec zamykam.

Gdyby ktos chcial dodac jeszcze cos sensownego to zapraszam na pw i otworze temat.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...