Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Football Team - Wyzywanie Na Sparingi W Minutę!

zulatino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótki wstęp do poradnika:

W tym poradniku pokażę wam jak zrobić, aby zostały wyzywane na sparing w minutę!

Przygotowania trwają trochę dłużej, ale warto poświęcić trochę czasu w jeden dzień, a żeby zaoszczędzać go w dni następne :)

Poradnik robiony pod mozille - pod innymi mogą, ale nie muszą

Sam poradnik:

1. Wybierasz drużyny, które będą wyzywane (Ja mam ok. 100 drużyn z 1 gwiazdką wybranych z listy klubów).

Otwieraj je w nowych kartach!

2. Skoro mamy już otwarte np. kilkadziesiąt kart z klubami, którymi stale chcesz grać sparingi to przechodzimy do pracy bardziej męczącej...

Robimy folder w pasku zakładek o nazwie np. Football Team - Sparingi

3. Skoro mamy już folder musimy teraz zacząć kopiować linki do wyzywania na sparing.

Najeżdżamy na Złóż propozycję sparingu i otwieramy prawym przyciskiem myszy okienko małe, a w nim szukamy Kopiuj adres odnośnika. Mając adres do wyzwania na sparing robimy nową zakładkę (może być od razu w folderze lub na pasku, a potem do sobie do folderu wrzucisz - Twoja sprawa). Ja w nazwie dawałem nr drużyny (łatwiej było mi liczyć ilość drużyn już wyzwanych na sparing), a w adresie dawałem link do wyzwania na sparing.

4. Mamy już wszystkie zakładki w folderze do tego przeznaczonym, więc teraz nie pozostaje nic innego jak tylko wyzwać drużyny na sparing!

Polecam otwarcie nowego okna i wtedy wyzwanie drużyn (zamula, a poza tym jak już będą wyzwane drużny to 1 kliknięciem zamkniesz całe okno).

Klikamy na folder i na dole będzie: Otwórz wszystkie w kartach albo klikamy PPM i na górze będzie: Otwórz wszystkie w kartach

Główny minus:

-Drużyny słabsze mogą zdobyć graczy i potem możemy przegrywać z nimi, ale jeżeli dobrze się zakładki nazwie to 10s roboty i drużyna z listy usunięta ;]

Może wam się przyda jak często wyzywacie na sparingi :)

kot.jpg
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...