Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kombuder

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Otusz muj problem polega na tym, ze moja mama i muj tata spiom w pokoju gdzie mam komputer a ja hce ustawiac bota zeby miec dobrego wojownika i miec duzo pieniendzy po to zeby kópowac kamienie. Prubowalem owinonc komputer rozwinientym turbanem lub nakryc bluzom zeby nie bylo slychac wiatraka od komputera ktury jest bardzo glosny i budzi mame ktura przychodzi do mnie do pokoju i na mnie krzyczy. Czasami budzi sie muj tata ktury niedosc rze krzyczy to mnie bije i czasami przywionzuje do tapczanu zebym nie mugl pujsc na dwur z kolegami bawic sie w tibie. Pomuszcie mi rozwionzac ten cienszki problem!

Wysylajcie nirzej propozycje o tym jak sie ustrzec przed zlymi rodzicami i glosnym wiatrakiem od komputera.

yhghghgh

Opublikowano

Nędzne to twoje trollowanie/prowokacje.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Pasjonat
Opublikowano

no pomurzcie noobgi ;(

na podfurku nie moge postafic go

No jest tutaj maly problem Otusz na dworze nie ma miejsca rzeby postawic komputer na stalym podlorzu poniewasz czensto przependzamy tamtedy z tatom owcy i krowy kture robiom kupe i zmiekczaja grunt pod swoimi kopytami przez co teren jest nieruwny. Jest tutaj jeszcze jeden mankament odnosnie tego isz nie mamy pzedluszacza w domu bo babcia go porzyczyla na strych zeby miec telewizje i muc sluchac radia.

yhghghgh

Opublikowano

Dodaj tacie do obiadu tabletki nasenne.

On zaśnie z powodu ich spożycia, matka po tym jak połknie jego sperme.

Proste i skuteczne, miłego nabijania.

Opublikowano

Nędzne to twoje trollowanie/prowokacje.

Bardzo nędzne....

Ogarnij się ...-.-

Myślisz, że wypiszesz kilka linijek bzdur, to będziesz zajebisty?

ale jag niezdzdonże i tata mnie siekierom pierdzielnie?:(

To już nie wejdziesz na forum, proste i logiczne.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Pasjonat
Opublikowano

no pomodzy . prubowalem skagadz w tibji ,ale sie nieudao . wiec skoro w tibi sie nie da to w rzeczywistoci tez nie bedzje mozna:( czyli nie zarobje na tucje w pryediale tiipji

yhghghgh

Opublikowano

Jak trolling, to na poziomie. Wyjazd, ziom.

Żal mi się robi w serduszku, jak widzę tak żałosną próbę trollowania. :<

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@rn.

Kurwa, tak !

Niech Cię tą siekierą zajebie <3.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...