Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Hacków ?

jasny9612

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio zauważyłem że są dość częste updaty hacków

bo gdzie nie wejdę to piszą że hack już crashuje

czyżby był już koniec hacków czy będą często robione nowe ??

Opublikowano

Za chwilkę powinien być nowy hack SiroSix 6.7

Daj +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

http://img519.imageshack.us/img519/6260/fiiilm.gif

MOJE eq

http://imageshack.us/g/811/warrock2011061023494356.jpg/

Daj plusa, muszę nazbierać do końca czerwca 300plusow, założyłem się z kolega o browara :D

Wspomóż studenta :P

Opublikowano

@UP ciekawe ^.^

Dzięki za info.. z ciekawości poszukam coś o tym u wujka google.

Ale o jakich programistow ci chodzi? hacków? czy antyhacków?

Zbieram plusiki :) Kliknij ten zielony znaczek po prawej (add.png)!

Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie pomoże :))

GG: 778 46 40

sharpsh0ter.gif

sharpsh0ter.gif

sygnagifxd5.gif

asdadasdasb954.gif

Opublikowano

@Sidneyy może i sie mylę sam nie jestem pewien w każdym bądź razie chodzi mi o tych o WR. Myślę, że hacki jak były tak będa ale modle sie, aby funkcje typu OPK Player itp. zniknęły na zawsze, bo z jakimś gpserem da się grać ale jak jedzie na OP to bez sensu. Sam zastanawiałem się jaki jest sens w OPK. ja go nie widze. Miejmy nadzieje że wkrótce będzie lepiej.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Hacki byly i beda.. Nic tego nie zmieni. Moga wprowadzac do WR przerozne zabezpieczenia a i tak to nic nie da.

Kazde, nawet najlepsze zabezpieczenia mozna obejsc. To nic, ze na anticheaty wydawane sa duze pieniadze.

Zawsze znajdzie sie ktos kto podejmie wyzwanie i zlamie kod nawet ot tak.

Nie radzil bym sie przechwalac tworca WR "anty cheatami".

A wszystkich ktorzy sadza, ze K2 cos zrobi, odsylam do Google i polecam wpisac "GeoHot".

Ten 21 letni cracker zlamal zabezpieczenia PS3, ktore jak zapewnial nas koncern Sony mialo byc nie do obejscia.

@DOWN:

Wystarczy, ze zabezpieczenia zlamie jedna osoba, a w internecie pojawia sie gotowce itp..

Nie trzeba byc specjalista.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Hacki są, były i zawsze będą w grach typu FPP.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Nie był bym taki pewny czy hacki zostaną. Niektóre gry typu WoW i RoM są w 95% zabezpieczone przed hackami i jak na razie do nich są tylko boty i to VIp.

A co do Shooterów to chyba Warrock jest najbardziej zhackowaną grą tego typu. Żeby ludzie krzyczeli na serwerach ,,pliz OPK hack room 16" ,, kto ma Świerze hacki?" to już przesada.

Mogli by GM-i ruszyć dupę i po sprzedawszy BANY.

,,Spieszmy się strzelać w ludzi, tak szybko biegają"

Funy,Hacki do WR,Filmy,Gry... http://chomikuj.pl/filo74b1

Opublikowano

Nie był bym taki pewny czy hacki zostaną. Niektóre gry typu WoW i RoM są w 95% zabezpieczone przed hackami i jak na razie do nich są tylko boty i to VIp.

A co do Shooterów to chyba Warrock jest najbardziej zhackowaną grą tego typu. Żeby ludzie krzyczeli na serwerach ,,pliz OPK hack room 16" ,, kto ma Świerze hacki?" to już przesada.

Mogli by GM-i ruszyć dupę i po sprzedawszy BANY.

Czytaj uważnie co napisałem w poprzednim poście.

'hacki były, są i zawsze będą w grach typu -> FPP <-' FPP, FPP i jeszcze raz FPP! A czy WOW jest grą FPP? Jak nie wiesz co to znaczy, proponuje ciocię wikipedię.

edit:

@up

report za spam.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

ostatnio zauważyłem że są dość częste updaty hacków

bo gdzie nie wejdę to piszą że hack już crashuje

czyżby był już koniec hacków czy będą często robione nowe ??

Chcialbym doczekac chwili kiedy hackerzy nie będą mogli grac... dzis widzialem hacka 74lvl:D takich noobow jest wiele:) i nie powinno icjh byc....

Jak mozesz daj +

Opublikowano

@up : I realistyczni spidermani w powietrzu (superjump), ludzie na opk i telekill . Naprawde da sie wczuć w klimat ;p

Niestety to raczej nie możliwe , żeby przestano robić hacki ;d Szczerze mówiąc , znasz gre multiplayer , popularniejszą , do której nie ma hacków? Ja tylko minecrafta , ale to kwestia czasu , bo on na razie dopiero nabiera obroty .

W trakcie bicia rekordu czasu online na mpc :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...