Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc all, zaczolem niedawno uczyc sie programowania w c++, i mam do was pytanie, jakim programem czy w inny sposób moge wyciagnac jakies wartosci z gry, np chce aby haslo oraz login zapisywal mi sie do pliku tekstowego zgry metin2 lub tibi to jak moge wyciagnac ten kod odpowiadajacy za te czynnosc??

PS: jestem poczatkujacy wiec nie smiejcie sie ;]

13032777318975834031.gif

Opublikowano

nie wyciągniesz tego typu danych, to co innego niż robić bota co zapisuje hasło i login wpisany by użyć go ponownie

hasło ( czasami też i login ) jest raz tylko użyte w procesie logowania i wysłane do serwera , przy okazji jest szyfrowane , potem to już pozostaje aktywna sesja

z tego co widze chcesz zrobić zwykłego keylogera , wątpie by ktoś pomógł w jego zrobieniu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

możesz czekać aż pojawi sie proces metina i wtedy założyć hooka na klawiature na , powiedzmy 2min

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

nie chce zadnego keylogera ;] dalem przykladowo na wyciagnuiecie tych danych, ale interesuje mnie tez wyciaganie innych danych np gdy sie zaloguje to bedzie napisane np na jaki lvl sie zalogwalem i nick, po prostu chodzi o takie cos co jakies informacje sie zaipsuja

13032777318975834031.gif

Opublikowano

ReadProcessMemory(); - msdn

Cheat Engine i OllyDBG - google, mpcforum ; )

Pozdrawiam.

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

Opublikowano

dział metina to podstawa i kontakt z tymi co robią boty ale oni niechętnie podają kod czy sposoby jak wyciągnąć dane , jeśli już zdobędziesz aktualne offsety to już przynajmniej połowa sukcesu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Dodaj nową pozycję...