Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema,dzis siedzialem na gildi a tu ktos pisze za mnie i wyzywa czlonkow gildi i wszyscy myslelli ze to ja(oczywiscie powiedzialem ze to nie ja) i klucilem sie z tym hakerem jakby ktos popatrzyl to sam ze soba :) ale jak ktos mogl wbic na moje konto jak ja na nim siedzialem?

Opublikowano

Prawdopodobnie ktoś z gildi chciał sobie pożartować i użył /n(robi odstęp o linijkę) jak masz ss to sprawdź czy nad twoim nickiem pisze ten sam koleś

Opublikowano

@up Usunąłem twój pusty post. Myślę, że go napisałeś przez przypadek.

Żeby używać bugu z /n trzeba mieć loadera.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

ktos w gildi chcial abym zrobil log offa,bo jak sie tak z nim klucilem to jeden gosciu mi pisal zebym zrobil log offa albo mnie wyrzuci z gildi,bo ma tego dosc ;[

Opublikowano

Napisz, że ktoś używa buga z /n. :) I tyle. Sprawdź jaki nick zawsze pojawia się przed "Twoją" wypowiedzią w guild czacie. :)

85.jpg

Opublikowano

spotkałem się z podobną sytuacją na PLu. Podobną dlatego, że ktoś pisał za wszystkich graczy gildii, którzy byli online. Na przemian w równych odstępach czasu...

Niezły ubaw mieliśmy z tego na ventrilo :)

Opublikowano

@up Co to ma być? Znów piszesz nie wiadomo o czym... Na jakim PLu? O Metinie mówisz? Eh.

85.jpg

Opublikowano

spotkałem się z podobną sytuacją na PLu. Podobną dlatego, że ktoś pisał za wszystkich graczy gildii, którzy byli online. Na przemian w równych odstępach czasu...

Niezły ubaw mieliśmy z tego na ventrilo :)

Mhm , jeśli możesz podaj link do PL wersji Silkroada , widać nie jestem na czasie skoro nie zauważyłem że Joymax jest na tyle głupi żeby polską wersje robić x_X

Ta to powszechna zabawa nie jednej osoby trochę wkurza ale można się pośmiać tak samo w HT czasem się pod GM podszywają .

872saber.png
Opublikowano

Sa jeszcze ludzie którzy się na to nabierają? :D Nick nad tobą to nick tego kto sobie robi z Ciebie jaja. Stare jak świat :P

Opublikowano

Teraz już wiem o co Ci chodziło Sadist. ;p Nie pomyślałem, że to odpowiedź do pierwszego postu. :)

Zamykam temat, bo odpowiedź udzielona już dawno. :)

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...